
کیاپرس/معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه ما برای تاسیس مرکز تحقیقاتی اشتباه زیادی کردیم، گفت: شما کجای دنیا دیدید که رییس مرکز تحقیقاتی ۳۰ سال این مسیولیت را به عهده داشته باشد.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر شاهین آخوندزاده روز شنبه در اولین نشست فصلی اعصاب هیات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مقارن با هفته آموزش که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: مراکز تحقیقاتی داریم که ۴۰ سال ریاست این مجموعه را برعهده یک نفر است، هرچند باید شأن و مقام این افراد به عنوان بنیانگذار مراکز تحقیقاتی حفظ شود اما حداکثر بعد از دو دوره پنج ساله بایستی فرد دیگری این مسئولیت را بپذیرد.
وی افزود: در این دوره مصر هستم که این موضوع را در شورای گسترش طرح کنم تا تصویب شود که روسای مراکز تحقیقات برای حداکثر دو دوره محدود مثلاً ۵ ساله بمانند و بعد از آن اجازه دهند این مسئولیت به عهده فرد دیگری گذاشته شود.
پایان نامه های کوپنی هم داریم
وی ادامه داد: ما مدلی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور داریم (در دانشگاه علوم پزشکی تهران کمتر و در دانشگاه های دیگر بیستر) پاپان نامه ها کوپنی یا نوبتی است.
وی بیان داشت؛ به طور مثال ۱۰ عضو هیات علمی داریم و الان نوبت یکی از آنها که پایان نامه را بردارد، در حالیکه این فرد ممکن است نه پژوهش بلد باشد و نه ایده پژوهشی دارد اما الان نوبت ایشان است.
دکتر قنبری، رئیس امور آموزشی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این نشست گفت: اقداماتی در راستای بین المللی سازی مراکز تحقیقاتی به عمل آمده تا مراکز تحقیقاتی براساس ظرفیت اقدام به پذیرش دانشجوی بین المللی کنند.
وی بااشاره به اینکه دستورالعمل همکاری گروههای آموزشی بامراکز تحقیقاتی به زودی ابلاغ می شود، اظهار داشت: این طرح شامل پذیرش مشترک دانشجوی مشترک و پایان نامه مشترک می باشد.
وی یکی از دغدغه ها راعدم همکاری گروه های آموزشی با مراکز تحقیقاتی اعلام کرد و گفت: این موضوع به دلایل مختلف شکل گرفته و ما در حال برطرف کردن این موضوع هستیم.
وی ادامه داد: فلوشیپ پژوهشی دردست اقدام داریم که مجموعه ها با برگزاری دوره های چند ماهه هم درآمدزایی کنند و هم پژوهشگر تربیت کنند.