
کیاپرس/مدیرکل دفتر طب ایرانی ومکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این سوال که مجازات مداخله افراد غیر متخصص به چه حدی رسیده است؟ ، گفت: برای بار اول مجازات این افراد نسبت به قبل تقریبا ۱۰۰ برابر شده است
به گزارش خبرنگار کیاپرس، نفیسه حسینی یکتا در نشست خبری به مناسبت دهه فجر که در ستاد مرکزی وزارت بهداشت انجام شد، افزود: این افراد به پرداخت جزای نقدی محکوم می شوند.
وی افزود: با پیگیری های مجموعه های مانند سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت و فرهنگستان علوم پزشکی انجام دادند موضوع افرایش مجازات مداخلات افراد غیر متخصص مصوب شده است.
وی بااشاره به اینکه این مصوبه حتما به کاهش مداخلات افراد غیر متخصص کمک خواهد کرد، گفت: میزان مجازات مداخلات افراد غیر متخصص به هیچ عنوان بازدارنده نبوده اما به نظر می رسد با مصوبه جدید، امیدواریم اتفاقات بهتری رقم بخورد تا موضوع مداخله در امر درمان را کمتر شاهد باشیم.
وی ادامه داد: همچنان نظارت بر درمان توسط تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به دقت در حال انجام است و افراد غیر متخصصی که در امر درمان مداخله می کنند شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند.
وی ادامه داد: افرادی غیرمتخصص به نام طب ایرانی یا طب سنتی کارهایی را انجام می دهند که متاسفانه در جامعه رقم می خورد. با این کار مردم آسیب می بینند.
وی افزود: به همین دلیل به علاقمندان به دریافت خدمات طب سنتی ایرانی اعلام کردیم به مراکز و افراد مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه کنند.