سن ابتلا به بیماریهای قلبی ١۰ سال کاهش یافت

کیاپرس/متخصص بیماریهای قلب و عروق و عضو هیأت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی ١۰ سال کاهش یافته است باید هشدارهای داده شده در جهت دوری از این نوع بیماریها کاملاً جدی گرفته شود.
به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر آرش قلوبی اظهار کرد: برخی فاکتورهای عمده بیماریهای قلبی و عروقی داریم که شامل دخانیات، چربی و فعالیت بدنی بوده و مواردی مانند دخانیات موجب دیابت، مشکلات و اختلالات خونی هم میشود که عضوهایی همچون قلب را هم درگیر میکند.
وی تصریح کرد: عواملی مانند آلودگی هوا، آلودگی صوتی، آلودگی محیط کار در صنایع، افسردگی، اضطراب، فشارهای کاری و شغلی در بیماریهای قلبی نقش دارند.
عضو هیأت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی کاهشی بوده و این گروه از بیماران سبک زندگی نادرست مانند تحرک کمتر، استفاده از غذاهای ناسالم و باکیفیت پایین مانند فستفودها و همچنین مصرف انواع دخانیات مشاهده شده است، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که باید به سمت یک اقدام جمعی در جهت کاهش بیماریهای قلبی و عروقی برویم و با همکاری مردم گامی مؤثر در جهت پیشگیری از انواع بیماریهای قلبی و عروقی برداریم.
دکتر قلوبی با اشاره به اینکه سن انواع بیماریهای قلبی و نیز سکته قلبی ١۰ سال جوانتر شده که این موضوع یک هشدار جدی است، بیان کرد: در کشورهای همسایه ایران مانند آذربایجان، ترکیه و نیز کشورهای حاشیه خلیح فارس افزایش تعداد بیماران قلبی و کاهش سن این گروه از بیماران دیده شده و برای پیشگیری از بیماریهای قلبی باید به فعالیت بدنی مناسب، تغذیه و سبک زندگی سالم و عدم مصرف انواع دخانیات توجه نماییم.