مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید می‌کند

image_pdfimage_print

کیاپرس/رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست وگفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن می‌شوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوان‌ها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.

به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، فرشته فزونی با اشاره به اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن می‌شوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوان‌ها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.

فزونی به افراد توصیه کرد از غذاهای کم نمک استفاده کنند و برای طعم دادن به غذا به جای نمک از ادویه‌ها، گیاهان معطر، سیر و لیمو استفاده کنند.

این کارشناس با تاکید بر پرهیز از مصرف نوشابه های گازدار یادآور شد: نوشابه‌های گازدار حاوی اسید فسفریک هستند که مانع جذب کلسیم موجود در مواد غذایی می‌شود.

فزونی مصرف منابع غذایی کلسیم را موثرتر ازمکمل‌های کلسیم برشمرد و گفت: در صورتی که افراد به هردلیلی نتوانند در برنامه غذایی خود کلسیم کافی را مصرف کنند با نظر پزشک می توانند از مکمل ها استفاده کنند.

وی در پایان سخنان خود به افراد توصیه کرد ضمن رعایت نکات تغذیه ای ذکر شده برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان و شکستگیها سعی کنید وزن خود را در محدوده ایده ال حفظ کرده و از افزایش یا کاهش مفرط آن پرهیز کنند و روزانه حداقل ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده روی داشته باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo