کیاپرس/جشنواره کشوری گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد فعالیت‌های المپیک ویژه ایران در بادله ساری برگزار شد

به گزارش کیاپرس از روابط عمومی المپیک ویژه ایران، بیست و پنجمین سالگرد فعالیت‌های المپیک ویژه ایران که مصادف با سی امین جشنواره فرهنگی فرهنگی ورزشی کشوری ویژه کودکان با نیازهای ویژه کشور بود در تاریخ ۱۹ الی ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۳در بادله ساری برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن ۲۵مین سالگرد فعالیت‌های المپیک ویژه ایران، ۳۰ امین جشنواره فرهنگی ورزشی کشوری ویژه ورزشکاران المپیک ویژه ایران در محل اردوگاه بادله ساری برگزار شد.

این جشنواره کشوری با همکاری فدراسیون آمادگی جسمانی، فدراسیون سوارکاری، فدراسیون جانبازان و توان یابان، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی وزارت بهداشت، پژوهشگاه تربیت بدنی وزارت علوم، انجمن ریتموگیم توسط بنیاد خیریه روحی برگزار شد.

در این جشنواره کشوری ۵۴ مرکز نمایندگی المپیک ویژه ایران با ظرفیت ۲۸۶ ورزشکار و ۱۴۰ مربی و همراه توسط ۷۰ داوطلب و ۵۰ عضو کمیته اجرایی برگزار شد.

این ورزشکاران از ۳۷ شهر و ۱۵ استان کشور بودند که در این جشنواره برنامه های بسیار متنوعی از جمله سوارکاری، بازی، حرکات ریتمیک، مهارت های اداراکی حرکتی، قایق سواری، ورزش باستانی، برنامه های توسعه آمادگی جسمانی و توسعه رشد حرکتی را تجربه کردند.

این ورزشکاران در طول ۵ روز حضور خویش در این جشنواره، تجربه زندگی مستقل از جمله غذاخوردن، استحمام، انجام امور شخصی و …بدون حضور خانواده را تجربه کردند و گامی به سوی استقلال و ارتقاء کیفیت زندگی شخصی را تمرین نمودند.

برگزیدگان ورزشکارانی که در این جشنواره های کشوری شرکت می کنند و دارای استعداد و توانمندی مشارکت اجتماعی بالاتری باشند، کاندیدادی حضور در رقابت های جهانی المپیک ویژه و تجربه یک ماه زندگی و تمرین به دور از خانواده خواهند بود.

المپیک ویژه ایران در چند سال اخیر سعی داشته ضمن آموزش برنامه های توانبخشی اجتماعی از طریق ورزش، در توسعه مهارتهای حرکتی و اجتماعی افراد با کم توانی ذهنی، اختلال طیف اتیسم و سندرم داون برنامه های متنوعی را برگزار نماید.

در این برنامه ها روسای مراکز محل نگهداری یا آموزش افراد با کم توانی ذهنی، ضمن مشاهده به روز ترین شیوه های توانبخشی برای این افراد، آموزش های لازم برای اجرای این برنامه ها در شهر و استان خویش را می بینند.

المپیک ویژه مصمم است تا نگاه جامعه به سمت این افراد را تغییر داده و نگاه ترحم محور را به نگاه حق مدارانه تغییر داده و از دریچه ورزش، آموزش و زندگی فراگیر را در کشور توسعه دهد.

اشتراک این خبر در :