دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۲۲۳ بهورز برای خانه‌های بهداشت روستاها استخدام می‌کند

image_pdfimage_print

کیاپرس : ساری- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران در نظر دارد برای تامین بهورز مورد نیاز خود در خانه‌های بهداشت روستاهای تابعه، ۲۲۳ نفر به صورت پیمانی و قرارداد انجام کار معین از بین افراد واجد شرایط استخدام کند.

به گزارش کیا پرس به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، دریافت آگهی و منابع آزمون به لینک زیر مراجعه کنند:

لینک دفترچه آزمون 

شرایط و نحوه ثبت نام:

  • داشتن دیپلم بهورزی یا کاردانی پرستاری یا مامایی
  • دارا بودن شرایط عمومی استخدام
  • موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه

مهم:

  • داوطلبان مجاز به انتخاب فقط یک رشته شغلی و یک نوع قرارداد (پیمانی یا قرارداد انجام کار معین) می‌باشند.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران از کلیه افراد واجد شرایط که علاقه‌مند به فعالیت در خانه‌های بهداشت روستاها به عنوان بهورز هستند، دعوت می‌کند تا در این آزمون شرکت کنند.

ثبت نام:

متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۶ لغایت روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۷ در ساعات اداری به صورت حضوری به آموزشگاه بهورزی شهرستان مراجعه کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo