دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تا رسیدن به مرجعیت علمی فاصله چندانی ندارد

image_pdfimage_print

کیاپرس/رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه داشگاه تا رسیدن به مرجعیت علمی فاصله چندانی ندارد، عنوان کرد: این در شرایطی است که در بسیاری از رشته‌ها مثل طب‌بازساختی، پیوند اعضا و نانوتکنولوژی از تراز منطقه نیز عبور کرده‌ایم و جزء باشگاه جهانی هستیم.

به گزارش کیاپرس، علیرضا زالی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که صبح امروز در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد، جذب سرمایه نیروی انسانی در دانشگاه را یکی از راهیردهای دولت سیزدهم و دانشگاه عنوان کرد و افزود: ۵۲ درصد از مجموع هزارو ۵۴۰ عضو هیئت علمی دانشگاه با رتبه استاد تمامی و دانشیاری در حال ارایه خدمت هستند، ضمن اینکه معدل سنی اعضای هیئت علمی دانشگاه ۵۱ و نیم سال است. این آمار نویدبخش جهش آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

دکتر زالی از ارزیابی ۸۰ گروه بالینی در داتشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد و افزود: دانشگاه در ۱۴ رشته در قله و مرجعیت علمی قرار دارد و این نقاط نشانه‌گذاری شده است.

رییس دانشگاه به کسب کرسی‌های درخشان دانشگاه توسط استاندارهای بین‌المللی WFME اشاره کرد و افزود: کسب این مجوز برای ۱۰ سال توسط دانشگاه ضمن معیارهای سخت‌گیرانه ۷۹ گانه WFME برای ارتقای کیفیت به دانشگاه مایه افتخار است، این مهم نشان‌دهنده اعتبار و اصالت برتر آموزشی علوم پزشکی در منطقه و فرا منطقه دارد.

دکتر زالی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری با هدف دسترسی به مرجعیت علمی خاطرنشان کرد: نقشه تحقق دستیابی دانشگاه به مرجعیت علمی برای پنج سال آبنده ترسیم شده است.

رییس دانشگاه فراگیران را نیروهای پرتوان دانشگاه دانست و گفت: تلاش داریم با سازوکارهای جبرانی، افزایش رضایتمندی اعضای هیئت علمی را ایجاد کنیم.

وی به رشد ۲۵ درصدی درآمدهای اختصاصی دانشگاه اشاره کرد و افزود: بخش بزرگی از این رشد مربوط به افزایش ظرفیت و مداخلاتی است که در روند فعالیت اعضای هییت علمی ایجاد شده است.

دکتر زالی با بیان اینکه بیشترین سهم اختصاص کارانه به رزیدنت‌ها متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است اضافه کرد: مجوز پرداخت ۵ درصد کارانه به رزیدنت‌ها متعلق به این دانشگاه است.

وی از رشد قابل توجه شرکت‌کنندگان در آزمون دستیاری خبر داد و گفت: در آزمون اخیر ۱۲ هزار نفر شرکت داشتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه وزیر بهداشت و معاون آموزشی وزارت بهداشت خود دستی بر آتش آموزش‌های نوین دارند، گفت: در حال حاضر ظرفیت هوش مصنوعی قابلیت استقرار در ۲۸ فرآیند آموزشی اعم از انتخاب دستیار، تسهیل سازی فرآیندها، حل مسئله، ارزشیابی و صحت‌سنجی آزمون‌ها را دارد.

آمادگی دانشگاه برای اجرای برنامه‌های نوین علوم پزشکی

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمادگی اجرای طرح آزمایشی استقرار هوش مصنوعی و برنامه‌هایی از جمله گیمیفیکیشن در حوزه آموزش را دارد تا پرچمدار اجرای برنامه‌های نوین علوم پزشکی باشد.

وی با اشاره به ضرورت ترغیب نیروهای انسانی به عنوان دیگر اولویت‌های نظام سلامت، تصریح کرد: این ضرورت نیز در کنار ۱۳ راهبرد اصلی آموزش دانشگاه پیگیری خواهد شد.

دکتر زالی با بیان اینکه طبق گزارش‌ها ۷۱.۲ درصد رزیدنت‌ها در آمریکا علائم فرسودگی از خود نشان می‌دهند، به اهمیت اجرای برنامه منتورشیپ wellbeing رزیدنت‌ها به همت معاونت آموزشی اشاره کرد.

رییس دانشگاه ادامه داد: در هر دوره از جشنواره آموزشی یکی از اساتید دانشگاه به منظور الگوبرداری و اسوه‌سازی معرفی می‌شود. در این دوره دکتر ناصر سیم‌فروش، نه به عنپان جراحی حاذق، بلکه به عنوان معلمی دلسوز مورد تقدیر قرار می‌گیرد.

وی در خصوص فلسفه این انتخاب تصریح کرد: دکتر سیم‌فروش پدر علم اورولوژی نوین است، به معلمی عشق می‌ورزد و با تربیت شاگرد در هر نقطه از کشور، ذکات علم خود را پرداخته است.

دکتر زالی افزود: دکتر سیم‌فروش با هدف رشد چندوجهی شخصیت دستیاران و اساتید، کلاس‌های قرآن برگزار می‌کرد.

رییس دانشگاه نوآوری‌های علم اورولوژی را مدیون جسارت حرفه‌ای دکتر سیم‌فروش دانست و گفت: نگاه وطن‌دوستانه دکتر سیم‌فروش نیز ستودنی است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo