“آغاز همکاری پزشکی ایران و زیمباوه: توسعه روابط دوستانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با کشور زیمباوه”

دانشگاه علوم پزشکی مازندران
image_pdfimage_print

در دیدار با سفیر جمهوری زیمباوه در ایران، که به همراه اعضای هیئت رئیسه، مدیران، مشاورین و جمعی از روسای دانشکده‌ها و مسئولین مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران حضور داشتند، سفیر اظهار خرسندی کرد و ابراز کرد: “با فرصتی که برای حضور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ما داده شد، از شهر و نعمت‌های آن به شدت استقبال می‌کنیم و از دعوت شما متشکریم.”

سفیر زیمباوه تأکید کرد که انقلاب اسلامی برای همه جهانیان برکتی بوده است و برکات انقلاب برای زیمباوه این بوده که این کشور از استعمار کشورهای دیگر خود مستقل شده و از انقلاب ایران الهام گرفته تا به مستقلی دست یابد. وی افزود: “ما اکنون شاهد ظهور ایده‌های امام هستیم و اینکه در اینجا هستیم نتیجه‌ای از اراده خداوند است تا روابط ما با ایران بهبود یابد.”

سفیر اظهار کرد: “هدف ما از این دیدار گسترش روابط دو طرفه و حصول نتایج است. سلامت باید حفظ و به دست آورده شود، و برای این منظور نیازمند تبادل علوم پزشکی هستیم. ایران جزو کشورهای پیشرو درمان و دارو است و ما مشتاق همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستیم.”

وی افزود: “بررسی عملکرد پزشکی ایران نشان می‌دهد که این کشور در مقابل تحریم‌ها توانسته است پیشرفت کند. ایران در رتبه ۵۸ خدمات بهداشت جهان قرار دارد و این امر قابل تحسین است.”

سفیر زیمباوه تأکید کرد: “ایران به صورت سالانه این ارقام را بهبود بخشیده و نکته مهم این است که نرخ از بین رفتن کودکان و ناباروری در ایران کاهش یافته است. ما نیز می‌خواهیم این مسیر را دنبال کنیم.”

درباره هزینه‌های درمان در ایران، سفیر اظهار کرد: “در ایران داروها برای عموم قابل دسترسی هستند و عمده قشر جامعه قادر به تأمین هزینه‌ها می‌باشند.” او همچنین توجه به خوبی شبکه سلامت در مناطق محروم ایران کرد و خواستار همفکری و همکاری در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی مازندران شد.

سفیر زیمباوه با تأکید بر وجود تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی بر کشور خود، اظهار کرد: “ایران تاب آوری بیشتری در تحریم‌ها نسبت به زیمباوه دارد.”
وی همچنین افزود: “هدف از سفر ما کمک ایران برای رفع مشکلات خدمات پزشکی و دارویی کشور ما است.”

سفیر زیمباوه به عنوان اهداف اصلی سفر و نشست با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تربیت پزشکان مجرب، داروساز و ارائه خدمات پزشکی مطلوب را عنوان کرد و به همکاری در زمینه‌های تبادل دانش، داروسازی، جابجایی دانشجو و پزشک اشاره کرد.

دکتر فرهاد غلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این دیدار اظهار کرد: “تبادل اساتید، پزشک و دانشجو، ایجاد مراکز تحقیقاتی مشترک و پذیرش بیماران می‌تواند زمینه‌های همکاری دانشگاه با کشور زیمباوه باشد.”
وی افزود: “دانشگاه ما با نزدیک به ۶۰۰ هیات علمی و ۸ هزار دانشجو و ۱۳۰ رشته تحصیلی در کنار ۵ بیمارستان آموزشی و ۲۵ بیمارستان درمانی یکی از پیش‌روهای علوم پزشکی در ایران می‌باشد.”

دکتر غلامی همچنین به ظرفیت‌های طبیعت زیبا در استان مازندران اشاره کرد و امیدواری خود را بیان کرد که حضور سفیر زیمباوه در مازندران توسعه همکاری میان دو کشور را آغاز کند.

کلمات کلیدی: سفیر جمهوری زیمباوه, انقلاب اسلامی, دانشگاه علوم پزشکی مازندران, همکاری پزشکی, تحریم‌ها, سلامت, کرونا, ایران و زیمباوه, توسعه روابط, طبیعت زیبا, همفکری, مراکز تحقیقاتی, داروسازی, جابجایی دانشجو, پزشک, ارائه خدمات پزشکی, مستقلی, پیشرفت سلامت.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo