دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ظرفیت پذیرش دانشجویان زیمباوه‌ای را دارد

در دیدار دکتر محسن رمضانی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران با سفیر زیمباوه در ایران، زمینه‌های همکاری دو کشور در حوزه سلامت بررسی شد.

دکتر رمضانی با بیان اینکه بنا بر مذاکرات طولانی‌مدت انجام شده، دو طرف به نتایجی رسیده‌اند که امروز قرار است تفاهم‌نامه همکاری مشترک را به امضا برسانند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور است و برنامه فراوانی برای توسعه ارتباطات با زیمباوه داریم. در ابتدا در خصوص تبادل دانشجو و آموزش می‌خواهیم صحبت کنیم.

وی افزود: حضور در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه و بازدید از امکانات آموزشی و تجهیزات پزشکی بیمارستان رازی از برنامه‌های حضور سفیر محترم زیمباوه است که در نهایت منتج به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری خواهد شد.

دکتر محمد آزادبخت مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در امور آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی نیز در این مراسم با اظهار اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بدنبال توسعه فزاینده‌ای در این حوزه است، گفت: یکی از این برنامه‌ها رسیدن به مرجعیت در رشته‌های مختلف است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های ایران از لحاظ رشد علمی در دنیا جزو کشورهای برتر است و در حوزه فناوری نیز رشد بسیاری داشته است.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران ادامه داد: حضور دانشجویان زیمباوه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران می‌تواند نقش بسیاری در کسب تجارب علمی و دانش برای آنان داشته باشد.

دکتر آزادبخت گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جراحی قلب و اطفال آمادگی پذیرش بیماران از کشور زیمباوه را دارد.

دکتر کاظم محمودی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با اشاره به فعالیت بیمارستان‌های بسیار پیشرفته تخصصی و فوق تخصصی در استان، گفت: در کنار خدمات درمانی دارای آب و هوا و جاذبه‌های طبیعت‌گردی بسیار خوبی در استان هستیم.

وی با اعلام اینکه استان مازندران امکانات فراوانی برای درمان اطفال و بزرگسالان در دارد و می‌توانیم بیماران معرفی شده را در زمینه چشم، قلب، اطفال و بیماری‌های پیشرفته را انجام دهیم، گفت: پیشنهاد می‌کنم در کشور زیمباوه یک دفتر اختصاصی جهت ارتباط با مازندران برقرار کنند.

وی برای راه‌اندازی دفاتر در کشور زیمباوه برای ادامه ارائه خدمات پزشکی پس از درمان بیماران در ایران در کشور زیمباوه اعلام آمادگی کرد.

دکتر عمادی متخصص پوست و پزشک بدون مرز در کشور آفریقا نیز در این نشست گفت: بنده از سال ۲۰۰۸ تاکنون در آفریقا مشغول فعالیت هستم و برای من افتخار است که نماینده کشورم ایران در کشور زیمباوه هستم.

وی خاطرنشان کرد: در کلینیک خود در آفریقا بودم که یک کودک ۷ ساله‌ای به من جهت بیماری پوستی در سرش مراجعه کرد که خیلی بیماری حادی داشت. پدر او به ما گفت که این کودک دچار بیماری ایدز است و تاکنون پاسخی از هیچ درمانی نگرفتیم و همسرم را نیز به خاطر این بیماری از دست دادم و از شما تقاضا دارم که دخترم را نجات دهید.

دکتر عمادی ادامه داد: پس از سه هفته از درمان این کودک، پدرش به کلینیک آمد و از تغییر در کودکش و بازیابی سلامتی‌اش سخن گفت. این موضوع برای من افتخار آمیز است.

گفتنی است سفیر زیمباوه در ایران و هیئت همراه پس از این نشست در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) حضور یافته و پس از ادای احترام به یادمان شهدای گمنام، از امکانات آموزشی دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی و خوابگاه مجتمع به صورت میدانی بازدید کردند.

سپس با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری از امکانات و تجهیزات آموزشی و توانمندی‌های پزشکی بخش‌های مختلف این مرکز درمانی، جهت تبادل استاد، پزشک و درمان بیماران به ویژه در بخش ارائه خدمات پزشکی در حوزه نازایی و انواع سرطان‌ها بازدید کردند.

  • اخبار مرتبط

    • تیر 14, 1404
    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد رئیس انجمن رادیوآنکولوژی ایران هشدار داد: اختلالات درمانی ناشی از شرایط جنگی، احتمال عود سرطان را افزایش می‌دهد. وی از آمادگی برای راه‌اندازی سیستم‌های مجازی و بین‌شهری درمان سرطان با همکاری وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش کیاپرس، دکتر علی مطلق در گفت‌وگو با وبدا با اشاره به آسیب‌پذیری بیماران سرطانی در شرایط جنگی اظهار کرد: «بیمارانی که در مرحله درمان فعال هستند بیش از همه در معرض آسیب قرار دارند. هر میزان تأخیر…

    • تیر 14, 1404
    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

      رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف لبنیات در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می‌تواند باعث کابوس‌های شبانه و اختلال خواب شود؛ چرا که مشکلات گوارشی ناشی از آن بر محتوای رویاها تأثیر مستقیم می‌گذارد. به گزارش کیاپرس، تحقیقات دانشگاهی روی ۱۰۸۲ دانشجو نشان داده است که ارتباط معناداری میان مصرف لبنیات و افزایش کابوس‌های شبانه در افراد دارای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد. عدم تحمل لاکتوز چیست؟وضعیتی که بدن قادر به هضم کامل لاکتوز (قند موجود…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo