کیاپرس /مسئول روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت: افرادی که هیچگونه سنخیتی با حوزه پزشکی و درمانی ندارند، اقدام به برپایی مراکز زیبایی کردند.

دکتر مجید لاهوتی روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: الان با قوانین مخدوش پزشک از عمومی تا جراج به طرف زیبایی رفته اند.

وی تاکید کرد که در سال های اخیر اقبال بسیار زیادی نسبت به امور زیبایی صورت گرفته است.

لاهوتی افزود: انجام اعمال جراحی یک زمانی، کار بسیار لوکس بود و برای طبقات خاص و مرفه جامعه آن را انجام می دادند و بقیه مردم خیلی به دنبال این موضوع نبودند اما حالا با تعییر فضای اجتماعی این موضوع گسترش پیدا کرده و متقاضیان انجام اعمال زیبایی خیلی بیشتر شده است.

وی ادامه داد: گسترش فضای مجازی و ارتباطات بیشتر مردم در برخی حوزه های سبب افزایش آگاهی شده اما متاسفانه اقدامات زیبایی کم کم به طرف فریبکاری و سواستفاده افراد خاطی قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: این روند منجر به ورود افراد فاقد صلاحیت حرفه ای به اعمال زیبایی شده به این معنا که یا پزشکان فاقد تخصص یا افراد غیر پزشک با مطامع مالی وارد این عرصه شدند.

وی تاکید کرد: افرادی که هیچگونه سنخیتی با موارد پزشکی و درمانی ندارند، اقدام به برپایی مراکز زیبایی کردند.

لاهوتی بیان داشت: با توجه به این موضوع، عوارض اعمال زیبایی در حال گسترش است، به همین دلیل در مراکز قانونی از جمله پزشکی قانونی و کمیسیون های مربوطه تعداد و آمار مراجعات برای شکایت بیشتر شده است.

وی افزود: مشکلات موجود در این حوزه را بارها با مسئولان کشوری، درمیان گذاشتیم و همچنین راهکارهایی به انها پیشنهاد کردیم که متاسفانه با کمترین واکنش از طرف مسئولان مواجه هستیم.

وی افزود: این موضوع راه را برای ورود افراد فاقد تخصص باز کرده و روز به روز مانند یک ویروس در حال پخش سریع است و مشاهد می کنیم افراد خاطی بیشتری وارد این زمینه کاری می شوند.

وی با اساره به اینکه ما چند مشکل اساسی داریم، افزود؛ قوانین موجود که بعضا مربوط به سال های خیلی پیش است باید بروز رسانی شود.

وی افزود: این قوانین برای زمانی بود که شاید تعداد کل پزشکان خیلی کم بوده و در ان زمان حتی پزشک عمومی می توانست اعمال جراحی انجام بدهد. الان با گسترش این حوزه ها و وجود پزشکان متخصص و فوق تخصص انتظار می رود که هرکسی تخصص بیشتری دارد در ان حوزه فعالیت کند.

وی تاکید کرد: جلوگیری از ورود افراد خاطی که منجر به عوارض و آسیب به مردم می شوند باید در اولویت باشد.

اشتراک این خبر در :