
به گزارش کیاپرس از مازندپاج، محمدمهدی عباس زاده گفت: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، خرداد ماه امسال ۱۱ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۴۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان مازندران انجام شد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: خرداد ماه امسال ۱۱ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۴۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان صورت گرفت.
وی افزود: در این مدت ۴۸ میلیون و ۷۴۱ هزار و ۹۳۲ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۹ میلیون و ۵۱ هزار و ۷۶۱ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
این مسوول با اشاره به جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۳۷۵ هزار و ۴۹ قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۱۶۸ هزار و ۶۰ قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در خرداد ماه امسال، افزود: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۰ هزار و ۹۴۲ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی گفت: ۷۱۶ هزار و ۲۸ قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در خرداد ماه امسال امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۷۷۰ قطعه از نژاد آرین، ۷ میلیون و ۴۶۴ هزار و ۵۱۱ قطعه از نژاد راس و ۵۲۱ هزار و ۷۴۰ قطعه از نژاد کاب بود.