کارهای اصلی را به مردم واگذار کنیم

image_pdfimage_print

مدیرکل جدید کمیته امداد امام خمینی مازندران با اشاره به راه‌اندازی 14 مرکز نیکوکاری در مازندران،  گفت:می‌خواهیم کارهای اصلی را به مردم واگذار کنیم.

به گزارش کیاپرس، تیمور طهماسب‌پور ظهر امروز در مراسم معارفه‌اش به عنوان مدیرکل کمیته امداد مازندران در سالن اجتماعات معاونت برنامه‌ریزی استانداری مازندران،با بیان اینکه کار در کمیته امداد امام(ره)  به جهت ماهیت آن که خدمت به بندگان خوب خدا است از اهمیت والایی برخوردار است، افزود: توسعه اشتغال و فراهم کردن زمینه کار، تلاش و تولید از اولویت‌های کاری‌ام است.

وی با اشاره به اینکه شعار سال مقام معظم رهبری و ترسیم راهبرد اجرایی کمیته امداد، دو ابلاغیه است که در ابتدای امسال دریافت کردیم، ادامه داد: این دو ابلاغیه چراغ راهی برای فعالیت‌های کمیته امداد مازندران است.

طهماسب‌پور با بیان اینکه اهتمام ویژه‌ای بر مسائل فرهنگی و تحکیم و تعالی نهاد ارزشمند خانواده، کسب مهارت‌های زندگی و مسائل اعتقادی داریم و در اولویت کاری ما هستند، گفت: توسعه اشتغال و فراهم کردن زمینه کار، تلاش و تولید از دیگر اولویت‌های کاری‌ام است.
وی  با تاکید بر گسترش مراکز نیکوکاری به عنوان شبکه جدید در راستای رسیدگی به امور نیازمندان، تصریح کرد: ظرفیت خوبی در توسعه مراکز نیکوکاری داریم و با عنایت خیران، این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo