پیشبینی تولید ۱۸ هزار تنی گوشت سفید در مازندران
کیاپرس / معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پیشبینی ۱۸ هزار و ۴۱۰ تنی تولید گوشت سفید در استان خبر داد.
به گزارش کیاپرس از مازندپاج، مسعود احمدی حاجی درباره آخرین وضعیت جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان گفت: ۳۳ میلیون و ۷۰۶ هزار و ۳۰۷ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۲۰ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۲۱۵ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر تولید شد.
وی از جوجهریزی ۱۰ میلیون قطعهای در مزارع مرغ گوشتی استان اسفندماه سال گذشته خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ۷۶ هزار و ۴۶۰ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی انجام شد.
احمدی حاجی از پیشبینی ۱۸ هزار و ۴۱۰ تنی تولید گوشت سفید در استان خبر داد.