کاترین اشتون لباس ایرانی می‌پوشد

image_pdfimage_print

یک طراح لباس ایرانی برای «کاترین اشتون» لباسی طراحی و تهیه کرده است که در آن از طرح‌های لباس‌های تاریخی ایرانی مایه گرفته شده است. گفته می‌شود که قرار است اشتون این لباس را در یکی از جلسات دیپلماتیک خود به تن کند.

به گزارش ایسنا، میترا تمجیدی – طراح لباس – اظهار کرد: به تازگی برای کاترین اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امور امنیتی، لباسی طراحی و تهیه کرد‌ه‌ام که این لباس به دست او رسیده و از آن نیز بسیار استقبال کرده‌ است و به دنبال آن مسوول دفتر او هم از ما خواسته که برایش لباسی طراحی و تهیه کنیم.

این هنرمند درباره‌ طرح‌ این لباس توضیح داد: اسلوب همه‌ی طرح‌های من ایرانی است. به این صورت‌ که آن‌ها را از لباس‌های تاریخی ایرانی اقتباس کرده و با طرح‌های روز دنیا، هماهنگ می‌کنم.

این سبک را در لباسی که برای کاترین اشتون طراحی کردم نیز لحاظ کردم. این لباس، نواردوزی مخصوصی دارد که با به هم دوختن تکه‌ نوارهای مختلف، تهیه شده است.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
Cart
Your cart is currently empty.