انتقال وزیر ورزش به ICU بیمارستان شهید باهنر کرمان

image_pdfimage_print

انتقال وزیر ورزش به ICU بیمارستان شهید باهنر کرمان

ایسنا نوشت: رئیس اورژانس کرمان گفت: وزیر ورزش و جوانان باید به icu منتقل شود و خونریزی مغزی او جزئی بوده و افزایش پیدا نکرده است اما مقداری هوشیاریش پایین است اما فعلا نیاز به جراحی ندارد.

دکترسیدمحمد صابری  رئیس ارزانس  کرمان در گفت و گویی اظهار کرد: «وزیر ورزش به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شده و پس از بررسی ها مشخص شد خوشبختانه نیاز به عمل ندارد.»

او ادامه داد: «وزیر ورزش باید به icu منتقل شود و خونریزی مغزی او جزئی بوده و افزایش پیدا نکرده است اما مقداری هوشیاریش پایین است اما فعلا نیاز به جراحی ندارد.»

رئیس اورژانس کرمان بیان کرد:« وضعیت مدیران کل ورزش و جوانان استان های تهران و آذربایجان شرقی خیلی نگران کننده نیست و درحال بررسی برای دریافت اقدامات درمانی هستند.»

صابری ادامه داد: «حال همه مصدومین مساعد است و برای راحتی حضور خانواده مصدومان در کنار آنها، ۱۱ نفر دیگر از مصدومین حادثه سقوط بالگرد درحال انتقال به کرمان هستند.»

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo