کشت ۹۵هکتاری کاهو در بابل/تولید ۴۵۰۰ تن محصول


به گزارش کیاپرس به نقل از مازندپاج، محسن علی گل زاده با بیان اینکه امسال ۹۴٫۵ هکتار زمین کشاورزی شهرستان بابل به کشت کاهو اختصاص یافت، گفت: پیش بینی می شود امسال با متوسط عملکرد ۴۸ تن در هکتار ۴ هزار و ۵۳۶ تن محصول کاهو در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با اشاره باینکه کاهو یکی از سبزیهای مهم و پرکاربرد و از سبزیهای فصل خنک است که کشت آن معمولاً از اوایل پاییز در مناطق گرمسیر تا اوایل بهار در مناطق سردسیر انجام می شود، افزود: کاهو در محدوده وسیعی از خاک ها رشد می کند، خاک هایی با قابلیت نگهداری رطوبت و زهکشی کافی مانند خاک های شنی لومی یا خاک های آلی برای کشت کاهو مطلوب هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: دمای مناسب، باران به موقع و مبارزه با آفات و بیماریها از عوامل موثر در تولید این محصول است.
به گفته این مسوول کاهو به ۴ دسته کاهو برگ، کاهو کله گرد، کاهوی معمولی و کلم پیچ تقسیم می شود و هرکدام از آن ها روش کاشت و نگهداری متفاوتی دارند که دلیل آن این است که تحمل گرمای هرکدام با دیگری متفاوت است.