سریال پایتخت را می بینم/کارشناسان نظر بدهند

image_pdfimage_print

تعدادی از مردم مازندران در انتقاد از پخش سریال پایتخت 3 با تحصن مقابل استانداری مازندران، خواستار توقف پخش این سریال شدند. این افراد، انعکاس نادرست سنتها، آداب و رسوم و طنزهای سخیف  و پیامکی و ناآشنایی تولید کنندگان با فرهنگ مازندران را مهمترین دلیل توقف این سریال دانستند.

به گزارش کیاپرس، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با حضور در ستاد اجرایی خدمات سفر نوروزی مازندران درجمع خبرنگاران در خصوص این تجمع گفت: 50 نفر از افراد با تحصن در مقابل استانداری خواستار توقف سریال پایتخت 3 شدند.

علیرضا یونسی، ادامه داد: از این افراد خواستیم 5نفر را به عنوان نماینده خود به ما معرفی کنند تا به نمایندگی از سایرین، نظرات خود را به ما اعلام و ما نیز این نظرات به سازمان صداو  وسیما منتقل نماییم.

وی، تصریح کرد: مقرر شد در اولین ( احتمالا در هفته آینده )با این 5 نفر جلسه ای بگذاریم .

معاون استانداری مازندران، با بیان اینکه از شروع به کار ساخت این سریال نظرات و انتقاداتی از صاحبنظران و مسئولان ذی ربط بیان شد، افزود : این موارد را به مسئولان رساندیم ولی تصمیم گیری نهایی با مسئولان صدا وسیماست.

یونسی، با بیان اینکه این تجمع بدون هیچ  زد و خوردی پایان یافت، اظهارداشت: فردی دربین افراد معترض در حال فیلمبرداری بود که ماموران نیروی انتظامی مانع  و خواستار هماهنگی مراجع ذی ربط شدند.

وی، در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران در خصوص حضور استاندار مازندران در پشت صحنه این سریال، گفت: استاندار به دلیل پاسداشت هنر و هنرمند به دیدار عوامل پایتخت رفت.

معاون استانداری مازندران ادامه داد: این سریال در بین عوام مقبول افتاده است به دلیل اینکه وقتشان را پر می کند.

یونسی، در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر بیان نظر شخصی خود دربازه این سریال افزود: به عنوان یک شهروند این سریال را می بینم محاسن و معایبی هم دارد  ولی قضاوت را به کارشناسان واگذار می کنم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo