تقویت حوزه هنری نیازمند حمایت مسئولان شهر است
مدیر حوزه هنری مازندرانبا بیان اینکه تقویت حوزه هنری نیازمند حمایت مسئولان شهر است، گفت: بنابراین با توجه به استعدادهای فراوانی که در غرب مازندران وجود دارد، ضروری است تا این استعدادها شناسایی و برای رشد و شکوفایی آنها تلاش شود.
به گزارش کیاپرس، سینا دلشادی ضمن بیان مطلب بالا، افزود: با تمام قوا در بحث سینما در نوشهر وارد شدیم در حالی که حوزه هنری، مالک این سینما نیست اما به دلیل خدمتی که بتوان به مردم این منطقه انجام داد گام برداشتیم.
وی ادامه داد: ایجاد دفتر نمایندگی حوزه هنری در غرب مازندران به مرکزیت نوشهر آغازی برای گسترش فعالیت حوزه هنری با اهداف والا در سراسر استان مازندران با توجه به ظرفیتهای هنری در این منطقه بود.
مدیر حوزه هنری مازندران با اشاره به اینکه اکنون تنها نصب صندلیها و کفپوشها مانده است و مسئولان شهر باید همت کنند تا این دو کار نیز هر چه سریعتر انجام شود و سینما به بهرهبرداری برسد، تصریح کرد: حوزه هنری این آمادگی را دارد تا پردیس سینمایی در نوشهر احداث کند و بنابراین باید زمین در اختیار ما قرار بگیرد تا کار را شروع کنیم.