با تغییر کاربری اراضی در استان، به شدت برخورد شود

image_pdfimage_print

 

استاندار مازندران در جلسه شوراي حفظ حقوق بيت المال استان،با اشاره به اين كه فعاليت هاي آبخيز داري و زراعت چوب در استان گسترش يابد، خاطر نشان ساخت: تغيير كاربري اراضي از چالش هاي استان در اين بخش است و بايد با جديت با آن برخورد شود.

به گزرارش کیاپرس به نقل از  روابط عمومي استانداري، ربيع فلاح جلودار  به تدوين قانون ملي شدن جنگل ها در سال 41 و قانون حفظ و حراست از جنگل ها و مراتع در سال 48 اشاره و با بيان داشت: اين كه بر اساس قانون، حفظ، احيا و بهره برداري از جنگل ها به سازمان جنگلها سپرده شده است، بيان داشت: بايد براي صيانت از جنگل هاي 60 ميليون ساله مازندران كه به دوره چهارم زمين شناسي بر مي گردد، با جديت برنامه ريزي نمود.

نماينده عالي دولت در استان با بيان اين كه جنگل هايي كه برداشت مي شود، در همان سال بايد نسبت به احيا آن اقدام گردد، خاطر نشان ساخت: در فرآيند استخراج درختان خشك از جنگل ها، از روش هاي درست و اصولي، بدون آسيب رساندن به ديگر درختان بهره گيري شود.

وي به ابلاغ طرح ممنوعيت قطع درختان جنگل از سوي دولت اشاره كرد و تصريح نمود: منويات رهبر معظم انقلاب در خصوص حفظ و احيا منابع طبيعي، بايد چراغ راه دستگاه هاي مسوول قرار گيرد.

استاندار با اعلام اين كه براي احيا جنگل در قالب اجراي طرح هاي گردشگري برنامه ويژه داريم، اظهار داشت: در اجراي طرح هاي اقتصادي، گردشگري و اكوتوريسم در حوزه جنگل كار علمي صورت گيرد.

فلاح با اشاره به اين كه بايد با ارايه خدمات بيشتر در حوزه انرژي نفت و گاز در مناطق روستايي و كوهپايه ايي، مانع تخريب جنگل ها شد، ابراز كرد: سليقه اي نبايد در اين راستا برخورد كرد و از ظرفيت سازمان هاي مردم نهاد، نيروي بسيج و مردم در جهت حفظ جنگل ها بايد بهره گيري شود.

وي بر اجراي طرح هاي علمي و كارشناسي شده در خصوص حفظ و احيا مراتع استان تاكيد كرد و عنوان داشت: با شناسايي مرتع داران واقعي صاحب پروانه، از آنان در مسير صيانت از مراتع استفاده شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo