حمایت از ایده های نخبگان و دعوت از سرمایه گذاران برای اجرای پروژه های دفع زباله در اولویت است

image_pdfimage_print

به گزارش کیا پرس به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران : رضا علیخانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در حاشیه بازدید از مرکز کمپوست زباله شهرستان نور، گفت: حمایت از ایده نخبگان و دعوت از سرمایه گذاران اجرای پروژه های دفع زباله در سطح استان مازندران در اولویت است. ‎

رضا علیخانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در حاشیه بازدید از مرکز کمپوست زباله شهرستان نور که با همراهی دیوسالار، مدیرکل دفتر فنی استانداری، انگوران، سرپرست اداره کل شهری و شوراهای استانداری، توکلی، فرماندار شهرستان نور و شهردار نور صورت گرفت، موضوع دفع زباله در استان را مسئله و چالشی جدی عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت و مسافرانی که به استان مازندران مسافرت می کنند و نیز به دلیل تکمیل ظرفیت مراکز دپوی زباله موجود در سطح استان و تهدیدات زیست محیطی و موضوع سلامت شهروندان، مسئله دفع زباله در عین حال که یک معضل بزرگ محسوب می شود، می تواند فرصت اقتصادی ارزنده ای باشد.

وی به راهکارهایی که در این زمینه در سطح استان در حال پیگیری است اشاره کرد و با بیان اینکه حل مدیریت چرخه زباله در استان ( تولید زباله، تفکیک مدبرانه و انتقال و امهای صحیح و پردازش ) یکی از این رویکردها است، اتمام پروژه های درحال اجرای امهای زباله در سطح استان را ازدیگر راهکارهای مؤثر در این زمینه خواند و گفت: در سطح استان مازندران ۶ پروژه امهای زباله در حال اجرا یا تکمیل است.
علیخانی افزود: پروژه زباله سوز ساری با ظرفیت ۵۰۰ تن، زباله سوز نوشهر با ظرفیت ۲۰۰ تن و تبدیل زباله به کود و کمپوست در شهرستان نور با ظرفیت ۲۵۰ تن از جمله پروژه های درحال اجرای سطح استان هستند که تلاش می شود تا پایان سال جاری این سه پروژه را با پیشرفت ۱۰۰ درصدی به اتمام برسانیم.
معاون عمرانی استاندار با قدردانی از پیگیری فرماندار و شهردار نور و تمامی مسؤولان مربوطه و متصدیان امر که در پروژه تبدیل زباله به کود و کمپوست شهرستان نور پیگیری کرده و تلاش می کنند، بیان کرد: بازدید صورت گرفته از این پروژه حاکی از آن است که این پروژه، که از ۳ بخش اصلی دپو و پردازش، تولید و تصفیه شیرابه تشکیل می شود، پروژه ای موفق بوده و پیش بینی می شود تا پایان آبان ماه این پروژه به بهره برداری برسد.
علیخانی یادآور شد: با اتمام و بهره برداری از این پروژه، معضل بزرگی در شهرستان نور مرتفع خواهد شد و علاوه بر اینکه مسئله دفع زباله شهرستان را حل می کند، فرصت اقتصادی خوبی برای تولید کود و کمپوست و … بوده و منشأ اقتصادی خواهد بود.
معاون استاندار مازندران بر لزوم پیگیری و همت مسؤولان در زمینه بهره برداری هرچه سریع تر پروژه تبدیل زباله به کود و کمپوست شهرستان نور و نیز توسعه آن تأکید کرد و گفت: باتوجه به جنس زباله ها که زباله تر است، این کارخانه می تواند نقطه شروع بسیار خوبی برای استان در زمینه دفع زباله باشد چراکه تناسب خوبی با نوع زباله استان دارد از این رو ظرفیت توسعه خواهد داشت.
علیخانی به راه اندازی سازمان پسماند استان مازندران در آینده ای نزدیک اشاره و بیان کرد: این سازمان می تواند نقش مؤثری در مدیریت یکپارچه چرخه زباله از لحظه تولید داشته باشد.
وی با بیان اینکه سیاست و استراتژی استانداری بر این است که در آینده، زباله ها به مرحله دپو نرسد بلکه به سرعت امها شود، اظهار داشت: جذب حمایت و اعتبارات دولتی در راستای تکمیل هرچه سریعتر پروژه های فعال سطح استان از دیگر رویکردهای استانداری مازندران در این عرصه می باشد.
وی استفاده از روش های دانش بنیان را از دیگر رویکردهای استانداری مازندران در دفع زباله عنوان کرد و با اشاره به پروژه دانش بنیان تبدیل زباله به گازوییل که در شهرستان آمل در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: از ایده های جوانان و نخبگان علمی در این زمینه حمایت خواهد شد.
معاون استاندار مازندران در بخش پایانی سخنان خود ضمن دعوت از سرمایه گذاران این عرصه، بر حمایت استاندار تاکید کرد.
گالری تصاویر

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo