راه حلی برای درست دم کردن چای که نمی‌دانستید

image_pdfimage_print

دم کردن چای و خوش طعم و رنگ شدن آن شاید دغدغه افراد زیادی باشد.

راه حلی برای درست دم کردن چای که نمی‌دانستید

کیاپرس، چای محبوب‌ترین نوشیدنی بین‌ ایرانی‌ها است که نشان صمیمیت و دورهم‌نشینی است و هر خانواده آداب خودش را برای آن دارد. در ادامه با شیوه درست دم کردن چای آشنا می‌شوید که در گذشته بیشتر به آن توجه داشتند.

 

استفاده از آب سرد برای روش درست دم کردن چای

دلتا نوشت ؛ قدیمی‌ها معتقدند بهتر است در کتری یا سماور آب سرد بریزیم تا بجوشد و برای زودتر به جوش آمدن آب داغ در کتری نریزیم، چون بعد از ریختن چای، لکه‌های شبیه چربی که روی استکان به وجود می‌آید، به خاطر همان آب گرم و داغی است که ریخته‌ایم. پس برای داشتن چای مرغوب‌تر آب سرد بریزید.

کدام قوری بهتر است؟

قوری بهتر است چینی یا شیشه‌ای باشد و قوری‌های فلزی مزه چای مطلوبی نمی‌دهد. همچنین بهتر است مدل قوری به نوعی باشد که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند تا بعد از دم‌آوری بتوان آن را جدا کرد و دور ریخت. انجام این کار باعث می‌شود مدت بیشتری از چای دم‌شده استفاده کنید، به طوری که کیفیت آن نیز تغییر نکند.

شستن چای

قدیمی‌ها می‌گفتند اول چای را با آب سرد بشویید و بعد آب را خالی کنید تا خاک چای از بین برود و چای شفاف‌تر و مرغوب‌تری تحویل بگیرید.

روش درست دم کردن چای

بهترین چای، چایی است که زیر شعله کم و روی کتری یا سماور دم بکشد. هم طعم مرغوب‌تری پیدا می‌کند و هم رنگ بهتری دارد. چای ایرانی را نباید عجله‌ای دم کرد و برایش باید وقت گذاشت.

اگر به نوشیدنی‌های خنک علاقه دارید، گواراترین نوشیدنی تابستانی را در خانه درست کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید کنار این چای، املت مخصوص سرآشپز را هم تجربه کنید.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo