

به گزارش کیاپرس، سید شبر موسوی با اشاره به آغاز برداشت گندم در مزارع شهرستان نکا، گفت: این شهرستان دارای ۱۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مزرعه گندم است که برداشت گندم آبی در سه هزار و ۶۰۰ هکتار آغاز شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا اظهار کرد: با توجه به سرانه مصرفی بالای گندم در ایران و تامین غذای اصلی، اهمیت خودکفایی در تولید این محصول از مهمترین اهداف اقتصادی کشور طی سال های اخیر بوده است که این امر موجب شده تولید گندم روز به روز مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه گندم به عنوان یکی از سالم ترین مواد غذایی و یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی را تضمین میکند، گفت: گندم، غنی از عناصر کاتالیزوری، نمکهای معدنی، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، کلر، آرسنیک، سیلیکون، منگنز، روی، ید، مس، ویتامین B و ویتامین E است.