
کیاپرس:سید محمود حسینی پور در گفتگو با کاظم جلالی، با توجه به موقعیت مازندران و ظرفیت های اقتصادی، تجاری، گردشگری، بنادر و … این استان، گفت: زمینه توسعه تعاملات فی مابین مازندران و روسیه در بخش های مختلف فراهم است.

کیاپرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سید محمود حسینی پور در نشست ویدئو کنفرانسی با کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو با عنوان اینکه می بایست ظرفیت های بالقوه استان مازندران با کمک و همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور روسیه بالفعل شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مازندران در منطقه کریدور شمال و جنوب قرار دارد و ۳ بندر مهم اقتصادی و تجاری در استان داریم، می توانیم این بنادر را در این کریدور مهم فعال کنیم.
حسینی پور گفت: در افتتاحیه رویداد بینالمللی ساری ۲۰۲۲ در مازندران طی ماه گذشته، که استقبال قابل توجهی از ظرفیت های استان از سوی سفرای کشورهای عضو اکو صورت گرفت، پیسنهادهای خوبی از سوی برخی کشورها برای صدور محصولاتشان از مسیر ایران ارایه شد.
وی گفت: در حوزه گردشگری با توجه به نگاه رئیس جمهور می بایست گشایش هایی با کشورهایی که هم مرز ما هستند صورت بگیرد که در حال حاضر این ارتباط وجود ندارد و باید از این ظرفیت در راستای توسعه اقتصاد گردشگری بهره ی لازم را ببریم.
مقام عالی دولت در استان، افزود: بدلیل دیپلماسی فعال دولت و تعاملاتی که با کشور روسیه در حال حاضر شکل گرفته است، موانع موجود در بخش های صنعتی در حال گشوده شدن است و درصددیم در استان مازندران از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کنیم.
حسینی پور، اظهار کرد: روند عملیاتی برای نصب اسکله رورو در بندر امیرآباد تا ۹۰ درصد انجام شده است و تنها بندری که این سیستم را دارد بندر امیرآباد است و می توان پذیرای کشتی ها در این بندر بویژه کشور روسیه باشیم و انتظار داریم کمک های لازم از سوی کشور روسیه و سفارت مسکو صورت گیرد.
وی، تصریح کرد: بزرگترین نمایشگاه آژانس های گردشگری کشورهای عضو اکو در مهرماه در استان مازندران برگزار می گردد که می توانیم از مسکو بدلیل هم مرز بودن در این نمایشگاه دعوت کنیم.
حسینی پور، با اشاره به این که برای ارتباط دو سویه و نزدیک با استان ولگاگراد روسیه مشکلی نداریم و آماده هرگونه همکاری اقتصادی هستیم، اظهار کرد: اولویت اصلی ما سرمایه گذاری است و روسیه می تواند با ظرفیت های مهمی که دارد اقدامات قابل توجهی را در استان مازندران انجام دهد. برای بهره گیری از اقتصاد دریا درنظر داریم آزادراه و اتوبان ساحلی را در مازندران عملیاتی کنیم تا بتوانیم در این شهرها، بازارچه های گردشگری را برپا کنیم.
وی یادآور شد: بعنوان استان مقصد گردشگری از راه آهن شهری محروم هستیم که شرکت های روسی می توانند از طریق فاینانس برای اجرای این پروژه سرمایه گذاری کنند.