آغاز برداشت پیاز در میاندرود/ پیش بینی تولید ۱۲۰۰ تنی


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، سید اسماعیل علوی از آغاز نخستین برداشت پیاز در زمین های زراعی روستای دارابکلای شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: برداشت پیاز رقم سفید محلی در ۱۰ هزار مترمربع اراضی زراعی روستای دارابکلا حوزه بخش مرکزی این شهرستان آغاز شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافت، ادامه داد: پیشبینی میشود با میانگین عملکرد ۱۲ تن در هکتار، یک هزار و ۲۰۰ تن پیاز در مزارع این شهرستان تولید شود.
وی به انواع پیاز اشاره کرد و گفت: پیاز بنفش، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش در حال حاضر در تمام مناطق دنیا کشت میشود و بنابر تحقیقات منشاء آن از کشورهای ایران و افغانستان بوده و از آنجا به دیگر نقاط دنیا راه یافت و دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامینهای A.B.C است که خواص دارویی بسیار زیادی نیز دارد.