تولید ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران/ رشد ۷ درصدی تولید گوشت مرغ


توسط ح.م · منتشر شده · بروزرسانی شده
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، علیرضا عطایی نژاد گفت: سال گذشته ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۲۴ درصد رشد داشته است.
وی افزود: از این مقدار جوجهریزی، ۱۳۷ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان توزیع شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران دارای ۲۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۶٫۳ میلیون قطعه است.
عطایی نژاد بیان کرد: مازندران با دارا بودن ۴۲ واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.
وی اظهار کرد: سال گذشته از این مقدار جوجه ریزی در استان، ۲۵۶ هزار تن گوشت سفید تولید شد که بیش از ۷ درصد نسبت به سال ۹۷ رشد داشته است.
ح.م
این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند
توسط ح.م · Published دی 13, 1394
توسط ح.م · Published آبان 16, 1394
توسط fallah · Published اسفند 10, 1395
بیشتر
اجتماعی / اسلايدر تصاوير / برگزیده ها / سلامت
کیاپرس هشدار میدهد: کارگروه سلامت استان باید دوباره فعال شود
فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
We use cookies to improve your experience on our site. By using our site, you consent to cookies.
Manage your cookie preferences below:
Essential cookies enable basic functions and are necessary for the proper function of the website.
These cookies are needed for adding comments on this website.
These cookies are used for managing login functionality on this website.
Statistics cookies collect information anonymously. This information helps us understand how visitors use our website.
Google Analytics is a powerful tool that tracks and analyzes website traffic for informed marketing decisions.
Service URL: policies.google.com
Marketing cookies are used to follow visitors to websites. The intention is to show ads that are relevant and engaging to the individual user.