کیا پرس : معاون بهبود جهاد کشاورزی مازندران گفت:سال گذشته ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۲۴ درصد رشد داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، علیرضا عطایی نژاد گفت: سال گذشته ۴۴۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۲۴ درصد رشد داشته است.
وی افزود: از این مقدار جوجهریزی، ۱۳۷ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان توزیع شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مازندران دارای ۲۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۶٫۳ میلیون قطعه است.
عطایی نژاد بیان کرد: مازندران با دارا بودن ۴۲ واحد جوجه کشی با ظرفیت سالانه یک میلیارد قطعه، رتبه نخست را در تولید جوجه کشور داراست.
وی اظهار کرد: سال گذشته از این مقدار جوجه ریزی در استان، ۲۵۶ هزار تن گوشت سفید تولید شد که بیش از ۷ درصد نسبت به سال ۹۷ رشد داشته است.