نباید در جامعه استرس و ناامیدی تزریق کنیم

کیا پرس : سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران دقایق قبل در جمع خبرنگاران در ارتباط با اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا ویروس با تشریح شرایط اظهار کرد: بعد از اینکه ویروس وارد کشور شد اولین کانون قم بود و بعد از این مسئله شرایط متفاوت شد و اظهارنظرها درباره این بیماری براساس اطلاعاتی که تاکنون داریم، هست و اطلاعات ما هم نوپدید و مربوط به چند ماهه اخیر است اما باید بدانیم نباید تزریق استرس و ناامیدی را در جامعه داشته باشیم.
وی گفت: نباید فرد را در برابر کرونا به حالت استیصال برسانیم، این بیماری جزو بیماری خطرناک با مرگ و میر بالا نیست اما قدرت انتقال این بیماری زیاد است و دلیل نگرانی نیز همین است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تغییر رفتارهای اجتماعی مردم طی چند روز برای مبارزه با این بیماری را معجزه عنوان کرد و افزود: در این مدت شاهد تغییر رفتارهای اجتماعی مانند دست ندادن، روبوسی نکردن و عدم تجمعات مردمی هستیم.
وی درباره آمارهای ابتلا به این بیماری در استان اظهار کرد: آمارها به صورت کشوری اعلام میشود اما این نکته نیز توجه آن الزامی است که این تصمیم ملی است، و ممکن است در ثبت ملی هر لحظه تغییر کند.
موسوی با بیان اینکه در مسئله کرونا با سه مورد مواجه هستیم، خاطر نشان کرد: در این زمینه افراد مشکوک به بیماری داریم، دوم مشکوکی که با دستورالعمل نمونه آزمایشگاهی باید از آنها گرفته شود و مورد سوم که بعد از ثبت مثبت اعلام میشود.
وی با تاکید بر اینکه برای عدم ممنوعیت به شمال برای کاهش قدرت انتقال این بیماری است، اضافه کرد: در حال حاضر روند به گونه منفی است و شاهد آمدن مسافر به مازندران هستیم که لازم است مردم برای حفظ سلامت خود مراقبت کنند و در این زمینه مقرر شد تست تبسنجی از افراد گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به سوالی درباره نگرانی به کادر درمانی تصریح کرد: کادر پزشکی در این زمینه نیاز به آرامش دارد و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران به نمایندگی از ستاد بحران در جمع خبرنگاران حاضر شدند و استاندار رئیس پدافند زیستی است به صورت هماهنگ عمل میکنیم و تمام تلاش خود را صادقانه انجام میدهیم و اکنون شرایط خاص است و اگر وارد فضایی شویم که تنش را بالا ببریم شایسته نیست و بر عملکرد درست در زمان بحران اثر منفی میگذارد.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد وقت ما صرف و پیگیری و بررسی شرایط بیماران کرونا شده است، در این زمینه گفت: «حتی دیروز ناهار و شام را یکسره خوردیم.»
موسوی خاطر نشان کرد: سه مورد بیماری کرونا در استان شناسایی شدند و یک مورد فوت شده است اما در تمام بیمارستانهای مازندران بخشهای برای بیماران مبتلا در نظر گرفته شده است در مجموع ۶ بیمارستان در استان با امکانات بیشتری برای این بیماران در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: در حال حاضر کمبود تخت در بیمارستانها نداریم.فارس