بازگشتن ۱۰۰ واحد تولیدی استان به چرخه تولیددر یکسال اخیر/و خارج شدن ۱۲۵ واحد از تملک بانک ها

image_pdfimage_print

کیا پرس :  احمد حسین زادگان در نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان مازندران که با حضور رییس دفتر رییس جمهور برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان حوزه های اقتصادی و تولیدی، گفت: گام های خوبی در بخش های گردشگری، کشاورزی و سرمایه گذاری مازندران در حال انجام است و در یکسال اخیر ۱۰۰ واحد تولیدی استان به چرخه تولید بازگشته اند و ۱۲۵ واحد از تملک بانک ها خارج شده اند. ‎

احمد حسین زادگان در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی و کارآفرینان مازندران در ساری که با حضور محمود واعظی، رئیس دفتر رییس جمهوری برگزار شد، از تلاش ها و پیگیری های دکتر واعظی در خصوص مسایل استان در بخش های مختلف قدردانی کرد و گفت: از فعالان و سرداران جبهه اقتصادی که با مجاهدت شبانه روزی، در جهت رونق اقتصادی و حل مشکلات اقتصادی کشور اهتمام می کنند، تشکر می کنم.

حسین زادگان با بیان این که مازندران قطب گردشگری کشور است و ظرفیت های بسیار مطلوب این حوزه از اولویت های استان و بخش خصوصی است و رئیس جمهوری در بالفعل کردن فرصت ها و مزیت های این بخش تاکیدات فراوان نموده اند، افزود: حریم ۶۰ متری ۸۵ درصد سواحل استان را آزاد کردیم و مابقی نیز که حرایم نهادهای دولتی، انتظامی و … است با دستورات موکد رئیس جمهوری بزودی آزاد می شود و آزاد سازی ۱۰۰ درصدی سواحل استان که مردم همواره بخاطر عدم دسترسی به آن در رنج بودند، یک افتخار برای دولت تدبیر و امید محسوب می شود.

وی انتخاب مازندران به عنوان یکی از سه استان پایلوت برای اجرای طرح پنجره واحد سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را از دیگر اقدامات برشمرد و بیان داشت: طرح جامع این کار ارزشمند تهیه شده است تا سرمایه گذاران در روند اخذ مجوز سرمایه گذاری گرفتار موانع غیرضرور اداری نشوند.

استاندار به شناسایی ۱۵۹ نقطه جهت ایجاد اسکله‌های تفریحی و گردشگری در سواحل استان اشاره کرد و افزود: این اسکله ها آماده واگذاری به سرمایه گذاران است و مجوز آن ها بی نام صادر می شود.

حسین زادگان با تاکید بر این نکته که باید فعالیت های اقتصادی در سواحل و دریای خزر را گسترش بدهیم، بیان داشت: علاوه بر پرورش ماهیان در قفس باید در ورزش دریایی و سفرهای تفریحی در دریا را  مورد توجه قرار بدهیم.

وی با اشاره به این که امروز  محیط زیست و دریانوردی طبق مقررات و قوانین همکاری لازم را برای سرمایه گذاری در سواحل استان دارند، گفت: هلدینگ ثروت آفرینی مازندران را نیز با هزار میلیارد تومان هدف سرمایه گذاری راه اندازی کردیم و سهم ۲۵۰ میلیارد تومانی  بخش خصوصی و مابقی نیز با آورده بانک منتخب در حال تحقق است.

حسین زادگان، کشاورزی، صنعت، گردشگری و خدمات را محور اصلی  هلدینگ سرمایه گذاری در مازندران دانست و بیان داشت: مقوله توسعه کشاورزی گلخانه ای نیز به دلیل ارزش اقتصادی و بهره وری  مورد تاکید است و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است.

وی به وجود زمین هزار هکتاری  در شرق مازندران با  اولویت بخش کشاورزی و ایجاد  فضای گلخانه ای اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد واحدهای تولیدی مرتبط با بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و ایجاد فعالیت های گلخانه ای در این  شهرک مورد توجه است.

استاندار مازندران گفت: امروز صنایع بزرگ مازندران همانند چوب و کاغذ، نساجی و خودروسازی وضعیت مناسبی  دارند و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی  مستقر در شهرک های صنعتی نیز در کارگروه تسهیل رسیدگی و حل و فصل می شود.

حسین زادگان به ایجاد پایانه صادراتی در حوزه های مختلف برای توسعه زیرساخت های صادراتی استان اشاره کرد و گفت: در حوزه دامپروری به سمت نژادهای نو حرکت کردیم و طرح پرورش یک مجموعه ۱۰ هزار راسی را در گام نخست با مشارکت شرکت سپیدان در منطقه پشت کوه آغاز کرده ایم.

وی به تلاش های انجام شده در حوزه احیا و تقویت واحدهای تولیدی در مازندران اشاره کرد و با اشاره به این که ۱۰ طرح بزرگ اقتصادی را با بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) دنبال می کنیم، بیان داشت: در یکسال اخیر ۱۰۰ واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشته و ۱۲۵ واحد از تملک بانک ها خارج شده اند و تملک واحدها از سوی بانک ها را ممنوع کرده ایم.

استاندار ادامه داد: بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان منابع مختلف تخصیصی از سوی دولت به واحدهای تولیدی – صنعتی در سال ۹۷ و ۹۸ تزریق شده است.

در این نشست هم اندیشی؛ مدیران اتحادیه و انجمن های صنعتی، کشاورزی و گردشگری  و روسای اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن مازندران نیز مشکلات و خواسته های اعضای خود را برای رئیس دفتر رئیس جمهوری برشمردند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo