افزایش ده درصدی مرگ ناشی از حوادث کار در شش ماهه اول سالجاری

مدیر کل پزشکی قانونی استان مازندران گفت :در شش ماهه اول سالجاری تعداد ۴۴ نفر بر اثر حوادث کار در استان جان خود را از دست دادند(همگی مرد)،که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ده (۱۰)درصد کاهش داشت. به گزارش روابط عمومی پزشکی قانونی مازندران ،عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:شخصیت مجرمان در زندان ها باید حفظ شود

دکتر علی عباسی تصریح کرد :بر اساس آمارهای مراکز پزشکی قانونی استان در شش ماهه اول سالجاری به ترتیب شهرستان ساری با ۱۰ و نوشهر با ۶ فوتی بیشترین و شهرهای بابل ،جویبار،رامسر ، سوادکوه ، بابلسر و تنکابن هر کدام با یک مورد فوتی،‌ کمترین موارد مرگ ناشی از حوادث کار را داشتند.

وی افزود: بر اساس این گزارش در سال‌های متوالی عمده دلایل مرگ افراد در حوادث کار مربوط به سقوط از بلندی و پس از آن برق گرفتگی است به نحوی که در سال گذشته ۲۰ مورد مرگ های ناشی از حوادث کار به دلیل سقوط از بلندی و ۱۲ مورد نیز برق گرفتگی می باشد.

عباسی با بیان اینکه مرداد و خرداد ماه هر کدام با ۱۳ مورد بیشترین ماهی بود که در آن حادثه رخ داد، افزود : سن ۳۱ الی ۵۰ سال با ۱۹ فوتی دارای بیشترین فوتی و از این تعداد ذکر شده ۳۶ نفر هم متاهل هستند .

مدیر کل پزشکی قانونی با اشاره به اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در بخش ساختمان میباشد گفت:ارزش نهادن به جان انسانها ، داشتن برنامه ایمنی در کار ، رعایت استاندارد ها و قوانین مربوطه ، آموزش و ایجاد نظام اطلاع رسانی و عبرت از حوادثی که اتفاق افتاده را از مهمترین راهکارها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo