اثرات مخرب چای کیسه ای

image_pdfimage_print
اثرات مخرب چای کیسه ای را بخوانید

کیا پرس: معمولا بسیاری از کارخانه‌های تولید چای کیسه‌ای برای بستن کیسه‌ها از پلی پروپیلن استفاده می‌کنند. از آنجا که پلاستیک کیسه‌های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق، در نتیجه احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آن‌ها بیشتر است.

به گزارش کیاپرس به نقل از برنا؛ معمولا بسیاری از کارخانه‌های تولید چای کیسه‌ای برای بستن کیسه‌ها از پلی پروپیلن استفاده می‌کنند. از آنجا که پلاستیک کیسه‌های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق، در نتیجه احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آن‌ها بیشتر است.

افراد به طور متوسط در طول هر هفته (۷ روز) حدود ۵ گرم پلاستیک می‌خورند. که این موضوع می تواند اثرات بدی را بر بدن بگذارد. اما چیزی که باید بدانید این است که حتی در آب‌های نوشیدنی نیز مقادیر زیادی میکروپلاستیک و نانوپلاستیک وجود دارد.

مصرف‌کنندگان باید خرید‌های آگاهانه‌تری داشته باشند و به دنبال کاهش هر چه بیشتر استفاده از پلاستیک باشند. تمام این میکروب ها می توانند به راحتی وارد خون شده و به همه نقاط بدن سرایت کنند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo