فوری _اطلاعیه از سوی اداره اطلاع رسانی وروابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش مازندران

image_pdfimage_print

کیاپرس به نقل از اداره اطلاع رساتی وروابط عمونی اداره کل اموزش وپرورش مازندران ؛ لغو کلیه امتحانات نوبت صبح و عصر در روزهای شنبه ۴ و چهارشنبه ۸ خردادماه ۹۸ در مدارس سراسر استان مازندران

🔹 بر اساس ماده صد آیین نامه اجرایی -که پیش از این به مدارس ارسال شده است- یادآور می گردد که برگزاری امتحانات در روز های نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان مجاز نمی باشد.

🔹لذا تاکید می گردد هیچ امتحانی در نوبت صبح و عصر در روزهای شنبه و چهارشنبه ۴ و ۸ خردادماه ۹۸ برگزار نخواهد شد.

🔹چنانچه به دلیل تغییر ایجاد شده در آغاز ماه مبارک رمضان و لیالی پرفیض قدر، برای روزهای یاد شده، امتحان هماهنگ(شهرستانی) یا داخلی(مدرسه ای) در نظر گرفته شد، مسئولان سنجش ادارات شهرستانها و مناطق و مدیران مدارس باید امتحان را لغو و زمان برگزاری مجدد امتحان را به خانواده ها و دانش آموزان اطلاع رسانی نمایند.

🔹 همچنین یادآور می شود، ادارات آموزش و پرورش و مدارس استان در این دو روز با دو ساعت تاخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

اخبار آموزش و پرورش مازندران را از این کانال دریافت نمایید.
@mazandmedu

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo