فعال بودن۱۵۵ هزار واحد دامی در میاندورود

image_pdfimage_print

– مدیر جهاد کشاورزی میاندورود:

کیاپرس : مدیر جهاد کشاورزی میاندورود گفت: این شهرستان دارای ۱۵۵ هزار واحد دامی است که سهم بسزایی در تولید شیر و فرآورده های دامی استان دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید شبر موسوی با بیان اینکه یکی از مهمترین سیاست های حمایتی جهاد کشاورزی، تخصیص یارانه به نهاده های تولیدی، همراه با حمایت و هدایت دامداران به سوی تولید گوشت بیشتر و کمک به پیشرفت و توسعه صنعت دامداری با هزینه کمتر است، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۷۰ تن سبوس گندم و جو یارانه‌دار به دامداری‌های شهرستان میاندورود تخصیص یافته و توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود ادامه داد: این مقدار سبوس، از طریق تعاونی گهردام، طرح خروج دام کیاپی و دامداران صنعتی، با نظارت این مدیریت بین دامداران این شهرستان توزیع شد.

وی بیان کرد: سبوس گندم یکی از خوراک رایج در دامداری های سنتی مازندران بوده که مورد استقبال این قشر زحمتکش قرار دارد که دارای فیبر با قابلیت هضم بالا، خوشخوراکی و پرکاربرد در تغذیه نشخوارکنندگان محسوب می شود.

موسوی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۱۵۵ هزار واحد دامی است که سهم بسزایی در تولید شیر و فرآورده های دامی سطح استان دارد به دامداران توصیه کرد: برای بهره برداری از حداکثر ظرفیت ژنتیک دام های خود در زمینه تولید از کنسانتره ها در تغذیه دام های خود استفاده کنند که در مقایسه با علوفه خشبی، از قابلیت هضم زیادی برخوردار است و خوراکی متراکم و سرشار از انرژی، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین هاست.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo