از هر ۱۰ ایرانی یک نفر قند خون بالا دارد

image_pdfimage_print

کیاپرس: معاون کل وزارت بهداشت گفت: ۲۲.۷ درصد مردم کشور شدیدا چاق هستند که در خانم‌ها این میزان نسبت به آقایان دو برابر بیشتر است همچنین چاقی در افراد بی‌سواد و کم‌سواد ۲ برابر افراد با تحصیلات دانشگاهی است.

به گزارش کیاپرس؛ ایرج حریرچی در مراسم پیاده‌روی خانوادگی که به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت در بوستان جوانمردان تهران برگزار شد، اظهار کرد: ۵۹ و نیم درصد مردم ایران یا چاق‌اند یا اضافه وزن دارند یعنی از هر ۱۰ نفر ۶ نفر اضافه وزن دارند و ۷۵ درصد افراد بالای ۴۵ سال نیز دچار چاقی هستند و اضافه وزن دارند یعنی از هر ۴ نفر، ۳ نفر به این عارضه دچار هستند.

وی در ادامه متذکر شد: ۲۲٫۷ درصد مردم کشور شدیدا چاق هستند که در خانم‌ها این میزان نسبت به آقایان دو برابر بیشتر است همچنین چاقی در افراد بی‌سواد و کم‌سواد ۲ برابر افراد با تحصیلات دانشگاهی است.

به گفته معاون کل وزارت بهداشت، از هر ۱۰ ایرانی یک نفر قند خون بالا دارد که باید درمان شود و ۴۸٫۱ درصد ایرانیان کلسترول بالا دارند یعنی از هر ۲ نفر، یک نفر کلسترول بالا دارد.

حریرچی افزود: در کودکان نیز از هر ۴ نفر یک نفر کلسترول و تری‌گلیسیرید بالا دارد و ۲۷ درصد مردان و زنان ایرانی از فشار خون بالای خودشان بی‌اطلاع هستند و این موضوع خطرناک است.

وی تصریح کرد: راه‌های مقابله با همه این مشکلات، فعالیت بدنی و تغییر سبک زندگی است و این مهم نیز، نیازمند برنامهریزی مناسب مسئولین شهری و دولتی است تا فعالیت بدنی مردم افزایش یابد.تسنیم

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo