ایمنی بدن در برابر آلودگی‌های محیط‌زیستی با مصرف سیر

کیاپرس: متخصصان معتقدند مصرف سیر باید تبدیل به عادت روزانه شود زیرا این ماده غذایی می‌تواند با بیماری‌هایی که با آلودگی‌های محیط‌زیست در بدن ایجاد می‌شود، مبارزه کند.

به گزارش کیاپرس به نقل از آنا، سیر یکی از مواد غذایی بسیار مقوی به‌حساب می‌آید و اگر آن را صبح‌ها قبل از خوردن صبحانه مصرف کنید به‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک در بدن شما عمل می‌کند.

از سیر به‌عنوان ماده‌ای با خواص دارویی استفاده می‌شود. این ماده مغذی حاوی فولیک اسید ویتامین C و مقدار زیادی کلسیم و پتاسیم است هر چند ویتامین‌های گروه B را نیز در خود دارد.

پزشکان طب سنتی به بیمارانی که مشکل خونی دارند مصرف سیر را توصیه می‌کنند زیرا این ماده غذایی سبب تصفیه خون شده و سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد.

همچنین در درمان بیماری‌هایی مانند سل از سیر استفاده می‌شد؛ مصریان قدیم از سیر برای خوش‌رنگ شدن پوست و پاکی روده‌ها استفاده می‌کردند و از این گیاه نه‌چندان خوش‌بو برای مقابله با بیماری‌های دیفتری سیاه‌سرفه و خروسک استفاده می‌شد.

تسکین دندان‌درد، از بین بردن زگیل و سینوزیت مواردی هستند که سیر می‌تواند به از بین رفتن آن‌ها کمک کند.

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که سبب می‌شود مردم از سیر کمتر استفاده کنند بوی نامطبوع آن بعد از مصرف است اما خوردن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل می‌تواند بوی بد سیر را تا حدود زیادی از بین ببرد.

بسیاری از پزشکان طب سنتی معتقدند که باید سیر را به‌صورت عادت روزانه برای خود تبدیل کنید زیرا می‌تواند با انبوهی از بیماری‌ها که بر اثر دود ماشین و آلودگی محیط‌زیست ایجاد می‌شود مبارزه کند.

  • اخبار مرتبط

    • تیر 14, 1404
    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد رئیس انجمن رادیوآنکولوژی ایران هشدار داد: اختلالات درمانی ناشی از شرایط جنگی، احتمال عود سرطان را افزایش می‌دهد. وی از آمادگی برای راه‌اندازی سیستم‌های مجازی و بین‌شهری درمان سرطان با همکاری وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش کیاپرس، دکتر علی مطلق در گفت‌وگو با وبدا با اشاره به آسیب‌پذیری بیماران سرطانی در شرایط جنگی اظهار کرد: «بیمارانی که در مرحله درمان فعال هستند بیش از همه در معرض آسیب قرار دارند. هر میزان تأخیر…

    • تیر 14, 1404
    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

      رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف لبنیات در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می‌تواند باعث کابوس‌های شبانه و اختلال خواب شود؛ چرا که مشکلات گوارشی ناشی از آن بر محتوای رویاها تأثیر مستقیم می‌گذارد. به گزارش کیاپرس، تحقیقات دانشگاهی روی ۱۰۸۲ دانشجو نشان داده است که ارتباط معناداری میان مصرف لبنیات و افزایش کابوس‌های شبانه در افراد دارای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد. عدم تحمل لاکتوز چیست؟وضعیتی که بدن قادر به هضم کامل لاکتوز (قند موجود…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo