انتخابات مهندسی شده شورای هماهنگی روابط عمومیهای مازندران/ بیشترین آرا نصیب شهرداری و فرمانداریها


به گزارش کیاپرس، همایش مدیران روابط عمومی مازندران امروز در حالی از ساعت یک بعداظهر تا ساعت ۱۶ در استانداری مازندران برگزار شد که استاندار به رسم میزبانی در این مراسم حضور پیدا کرد و از جایگاه روابط عمومی و رسانه سخنان به میان آورد.
شورای هماهنگی روابط عمومیهای مازندران بعد از چند ماه از بایگانی شدن نامه در استانداری مازندران امروز با انجام انتخابات استارت زده شد تا این شورا با هدف جذب نیروهای خلاق و کارامد برای روابط عمومیها، ارتقاء جایگاه روابط عمومیها، تدوین چارچوب هماهنگ و کارامد برای اطلاع رسانی، دانش افزایی و افزایش کارامدی روابط عمومیها و تقویت گفتمان نظام و برنامهها کار خود را آغاز کند.
اما موضوعی که در این دورهمی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، بانکها، فرمانداریها، و شهرداریها به وضوح دیده میشد لابیهایی که از چندین روز و حتی در حین برگزاری انتخابات از سوی برخی خبرنگاران انجام میشد به چشم میخورد بود و جالب نظر میرسید که این انتخابات برای روابط عمومیها است که خود شائبه بده بستانها و خبرنگاران را به وجود میآورد.
حتی در ابتدای سخنرانی دبیر جلسه و صفحه نمایش به راحتی میتوانستیم بُلد کردن افراد را برای جذب بیشتر آرا مشاهده کنیم و به حدی که اخیرا روابط عمومی استانداری مازندران طبق گفته خود جلسهای را با روابط عمومی فرمانداریها و شهرداریهای سطح استان برگزار کرد و جای سوال اینجاست اگر قرار بود این جلسه برای تمام دستگاههای اجرایی و بانکها برگزار شود چه لزومی داشت تنها برای فرمانداریها و شهرداریها باشد اگر دستی در کار نبود باید برای تمامی دستگاهها به یک شکل دیده میشد و همگی بعد از انتخابات بود تا اما و اگری ایجاد نمیشد.
نام بردن از یکسری افراد خاص، تشویق به انصراف و محدود کردن تعداد کاندیدای شهرداریهای استان برای تجمیع آراء، نمایش مکرر کاندیدای مورد نظر شهرداری بر روی صفحه نمایش سالن برگزاری انتخابات، تبلیغات برخی از کاندیدا در زمان رای گیری از جمله مواردی بود که صدای اعتراض حاضرین را بلند کرد.
مُهر نداشتن تعرفهها، رای دادن افرادی خارج از مجموعه مدیران روابط عمومی و رعایت نکردن اصول بدیهی و ابتدایی انتخابات و عدم مشخص بودن نام رای دهنده در تعرفه از جمله مواردی بود که به مهندسی شدن انتخابات دامن زد.
از جمله موارد دیگری که باید در این انتخابات رعایت میشد سهمبندی دستگاههای اجرایی، بانکها، فرمانداریها و دانشگاهها برای حضور در انتخابات است که در این انتخابات نه تنها رعایت نشد بلکه به سمت جریانی خاص هدایت شد.
جالب است بدانید در این انتخابات مهندسی شده بیشترین آرا نصیب شهرداری و فرمانداریها شد که خود مستقیما زیرنظر استانداری فعالیت میکنند و دستگاههای اجرایی که متولی چندین اداره کل و زیرمجموعه در سطح استان هستند نقش بسیار کمرنگ در انتخابات داشتند در حالیکه دغدغه روابط عمومی در این حوزهها بیشتر است و این خود علامت سوال را به همراه دارد.
استاندار مازندران در پایان که مهمان جلسه بود با بیان اینکه نمایندگان شورای هماهنگی، رسالت سنگینی برای امر اطلاعرسانی بین دولت و مردم دارند، گفت: این شورا باید در کنار اصحاب رسانه وظایفی را که بر دوش دارد جامه عمل بپوشاند.
احمد حسینزادگان مخالفان نظام کارامدی دولت را هدف قرار دادند تا در بین مردم این طور القا کنند نظام برآمده از مردم نارکارامد است و ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه کنند.
وی افزود: اگر نقدی به عملکرد دولت است روابط عمومیها باید به نیابت از مردم نقدها را منتقل کنند و تنها اکتفا به خبرهای ادارات خود نکنند و مشاورههای منقول و کارشناسانه دهند و نقشه راهی برای مدیران خود تبیین کنند.
استاندار ماندران با بیان اینکه گاهی اوقات مشکلاتی که وجود دارد مردم توپ را به زمین دولت میاندازند در حالی که مردم هم باید کمککننده باشند، گفت: به عنوان مثال اگر آمار تصادفات افزایش یافته از یک سوء میتوان بیکیفیت بودن خودروها و نامناسب بودن جادهها را علت آن دانست و از سوی دیگر مردم هستند که باید با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنایی کامل داشته باشند تا خسارتها کمتر باشد.
این مسؤول در پایان گفت: اگر قرار باشد چند ضلعی برای توسعه استان پیشبینی کنیم رسانهها را باید در کنار زحمات مدیران مدنظر قرار دهیم چراکه میتوان از ظرفیت خبرنگاران در تمام حوزهها به ویژه بازرسانی در حوزه حقوق شهروندی استفاده کنیم.
به گزارش فارس، رضازاده از شهرداری ساری، شیرزاد از اداره کل تامین اجتماعی، برزگر از دانشگاه پیام نور، کریمی فرمانداری عباسآباد، مطهری شهرداری چالوس،بادی کناری فرمانداری بابل و مقدمفر بانک ملی به عنوان اعضاء شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان انتخاب شدند.فارس