جنگل های کجور در راه ثبت جهانی است

کیاپرس – رئیس اداره میراث فرهنگی نوشهر با اشاره به انجام مراحل ثبت جهانی جنگل های حوزه کجور گفت: ارزیابان یونسکو برای ثبت جهانی جنگل های هیرکانی به منطقه سفر می کنند.
مهدی اسحاقی اظهار داشت: نمایندگان یونسکو امروز برای ثبت جهانی جنگل های هیرکانی المیستان آمل، واز نور، کجور نوشهر و چهارباغ چالوس و بولای دودانگه به استان و شهرستان نوشهر سفر می کنند.
علی سالاریان سرپرست یگان حفظت میراث فرهنگی نوشهر نیز از دستگیری و متلاشی شدن دو باند حفاری میراث فرهنگی در نوشهر خبر داد.
وی افزود: دو باند متشکل از گروههای چهارنفره حفاری میراث در حوزه شهرستان با کمک عوامل انتظامی دستگیری شدند.
وی ادامه داد: این باند در منطقه کجور و بخش مرکزی نوشهر در حال حفاری بودند که با کمک نیروهای انتظامی نسبت به دستگیری آنان اقدام شد./مهر