هزینه ۳٫۵ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای مازندرانیها

کیاپرس _ مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اعلام اینکه این مجموعه ماهانه ۳٫۵ میلیارد تومان برای مازندرانیهاهزینه میکند، گفت:۱٫۵ میلیارد تومان برای دارو و ۲٫۵ میلیارد تومان بابت پزشک خانواده شهری پرداخت میشود.
رسول ظفرمند بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته بیمه سلامت اظهار کرد: ۱۰ میلیون افراد فاقد بیمه در بازه زمانی کمتر از یکسال داری دفترچه بیمه درمانی شدند که این افراد بدون پرداخت هزینهای صاحب دفترچه بیمه شدند.
وی با اعلام اینکه بیمه شده همگانی استان مازندران روند کاهشی داشته است، تصریح کرد: در سال ۹۳ بیش از ۳۰۰ هزار نفر را زیرپوشش داشتیم اما در حال حاضر ۲۷۰ هزار نفر دفترچه بیمه همگانی دارند که به صورت رایگان خدمات دریافت میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اعلام اینکه بیش از یکمیلیون و ۹۰۰ هزار بار مراجعه با دفترچه بیمه سلامت به مراجع درمانی زیرپوشش این سازمان انجام شده است، گفت: برای هر مراجعه حدود ۵۷ هزار تومان توسط بیمه سلامت برای مردم هزینه شده است.
وی خاطر نشان کرد: در سال ۹۷ ماهانه ۱٫۵ میلیارد تومان هزینه دارو و ۲٫۵ میلیارد تومان بابت حقوق پزشک خانواده شهری پرداخت میکنیم.
ظفرمند یادآور شد: بنا داریم که مطالبات پزشک خانواده شهری به روز باشد، در حال حاضر مطالبات مردادماه را پرداخت کردیم و گواهی شهریور چند روزی است که در اختیار ما قرار گرفته است.
وی با اعلام اینکه زمان بهرهبرداری طرح پزشک خانواده شهری به صورت کامل نیاز به فرصتهای بیشتری دارد، گفت: در استان مازندران نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان سالانه برای درمان هزینه میشود، باید تلاش کنیم که مردم با بیماریهای سخت و سنگین آشنا شوند.
ظفرمند خاطر نشان کرد: نگاه کشور روز به روز به مقوله سلامت بهتر شده و در این دولت مناسبتر بوده است، البته منکر برخی از ضعفها و مشکلات نیستیم و باید با کمک همدیگر نسبت به رفع نقیصهها اقدام کنیم.
وی درباره عدم حضور کارشناسان بیمه در ایام تعطیل و بعدازظهرها که برخی مواقع بیماران و متولیان بیمارستانی دچار مشکل میشوند، گفت: بسیاری از موارد ترخیصی در ساعت کاری انجام میشود و برای ایام تعطیل و بعد ازظهرها با همکاران بیمارستانی هماهنگ کردیم که اقدامات لازم را انجام دهند و گزارشهای بیمارستانی را میپذیریم، ممکن است برخی ناظرهای ما سختگیریها را انجام دهند که این موارد را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام میکنیم.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران درباره تاخیر در هنگام پرداختی مراکز درمانی، افزود: ماهانه باید ۲۷ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل پرداخت کنیم که تلاش کردیم حدود ۷۰ درصد را پرداخت شود، ذکر این نکته هم ضروری است که مطالبات دو ماه آخر سال ۹۶ پرداخت نشده است.
وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار فارس که چرا پرداختی به مراکز درمانی به صورت اوراق انجام میشود، یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی که دولت دارد و خدماتی که به ۱۰ میلیون نفر بیمه سلامت میدهد، اوراقی که ارائه کردیم به شرکتهای بزرگ بوده است.