مردم گوشت را از قصابیهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند

image_pdfimage_print
مدیر کل دامپزشکی مازندران: مردم گوشت را از قصابیهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنندمدیر کل دامپزشکی مازندران: مردم گوشت را از قصابیهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند
کیا پرس: مدیر کل دامپزشکی مازندران: مردم گوشت را از قصابیهای مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند
دکتر سید حسین رضوانی هشدار داد، در صورت استفاده از گوشت دامهائیکه بصورت غیر مجاز کشتار می شوند احتمال بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، رضوانی هشدار داد: با توجه به فصل گرما و ازدیاد فعالیت کنه ها و حشرات که انتقال دهنده برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان مثل تب هموراژیک کریمه کنگو می باشند توصیه می کنیم، مردم بمنظور حفظ سلامت خودشان گوشت مصرفی را از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

وی تصریح کرد، برخی از افراد سودجو بعلت توجه نکردن به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی اقدام به کشتار دام خارج از کشتارگاه می نمایند که این اقدام تهدیدی جدی بر علیه بهداشت عمومی محسوب می شود و علاوه بر خطرات زیست محیطی ، سلامت مصرف کنندگان را نیز تهدید می کند.

رضوانی در ادامه با اشاره به حضور کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام برای بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار خاطرنشان کرد، در کشتار قاچاق و غیر بهداشتی هیچ نظارتی بر روند کشتار دام صورت نمی گیرد و ممکن است برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان از طریق مصرف گوشت دامهای آلوده که حتی ممکن است هیچ علائم ظاهری نداشته باشند منتقل شود.

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران ماندگاری لاشه کشتار شده را در پیش سردکن و یا در دمای معمولی یخچال بمدت ۲۴ ساعت الزامی دانست و اظهار داشت، نگه داشتن لاشه در این دما و بمدت گفته شده علاوه بر اینکه کیفیت گوشت را بالا می برد ، با پائین آمدن PH گوشت و حالت اسیدی شدن برخی از ناقلین بیماریها از بین می روند که این اتفاق در کشتار قاچاق رخ نمی دهد.

وی تاکید کرد بازرسان و کارشناسان بهداشتی دامپزشکی مازندران با سرکشی های سرزده و ادواری خود از مراکز عرضه گوشت، در صورت برخورد با لاشه های فاقد تگ و یا مهر بهداشتی دامپزشکی علاوه بر ضبط محموله، نسبت به معرفی متصدی واحد به مراجع قضایی اقدام می کنند.

رضوانی در پایان از مردم خواست در هنگام خرید گوشت حتماً به مهر آبی رنگ ضرب شده بر روی لاشه و برچسب مشخصات آن توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی با ماموران دامپزشکی تماس بگیرند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo