غرق شدن یک نوجوان در رودخانه تجن در ساری

image_pdfimage_print
غرق شدگی - کراپ‌شده

کیا پرس : معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از غرق شدن نوجوان ۱۵ ساله حین شنا در رودخانه تجن ساری خبر داد.

 سرهنگ علیرضا باقری اظهار داشت:در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر یک مورد غرق‌شدگی در رودخانه تجن در حوالی یکی از روستاهای حومه شهرستان ساری، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان ساری گرفت.

وی تصریح کرد: مأموران با حضور در محل حادثه در بررسی‌های اولیه دریافتند، نوجوانی به نام “اکبر- ع ” ۱۵ساله حین شنا در داخل رودخانه تجن دچار غرق‌شدگی شد و جان خود را از دست داد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران با هشدار به خانواده‌ها، عنوان داشت: با توجه به افزایش دمای هوا در روزهای اخیر و حضور جوانان و نوجوان برای شنا در دریا و رودخانه همواره مراقب آنان باشند تا دچار سانحه نشوند.

سرهنگ باقری به شهروندان و افرادی که قصد شنا در دریا رادارند، توصیه کرد: حتماً از طرح‌های سالم‌سازی دریا و در ساعات تعیین‌شده توسط مسئولان طرح‌ها که ناجیان غریق در آنجا حضور دارند برای شنا استفاده کنند و از حضور در مناطق ممنوعه شنا و در طول شب جدا خودداری کنند.

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo