آغاز حذف دفترچه در ۶۰۶ بیمارستان‌ دولتی

image_pdfimage_print

کیا پرس: مدیرعامل بیمه سلامت ایران از به روز شدن مطالبات داروخانه‌‌ها خبر داد و گفت: بدهی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ۵ الی ۶ ماه کاهش پیدا کرده است.

به گزارش کیا پرس  طاهر موهبتی امشب در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه که در اداره‌کل بیمه سلامت مازندران برگزار شد از راه‌اندازی سامانه ۱۶۶۶ به عنوان راهکار جدید بررسی شکایات مردمی در سازمان بیمه سلامت خبر داد و اظهار کرد: این سامانه تا پایان خردادماه امسال راه‌اندازی می‌شود که به صورت هوشمند بوده و افراد می‌توانند شکایات خود را به صورت صوتی ثبت کنند و کد پیگیری و شناسایی نیز به آنها ارائه می‌شود و پس از دریافت، شکایت به اداره کل مربوطه ارجاع داده می‌شود تا بررسی و پاسخ آنها داده می‌‌شود.

وی از زیرپوشش بودن ۴۰ میلیون  ایرانی در بیمه سلامت خبر داد و تصریح کرد: از این جمعیت ۲۲ میلیون روستایی هستند و ۵۰ درصد جمعیت مازندران زیرپوشش بیمه سلامت هستند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه ۳۴ میلیون نفر در کشور زیرپوشش بیمه رایگان هستند، خاطرنشان کرد: در این بخش در مازندران ۸۰۰ هزار نفر بیمه رایگان شدند.

این مسؤول در بخش دیگری گریزی به حوزه بیماران خاص زد و گفت: ۶۳ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور و حدود ۴ هزار نفر در مازندران جزء بیماران خاص هستند که در کشور سالانه ۹۰۰ میلیارد تومان برای بیماران خاص هزینه می‌شود و بیشترین هزینه بیماران خاص مربوط به بیماران دیالیز با ۴۵۰ میلیارد تومان است که ۱۶ هزار و ۳۰۰ نفر را شامل می‌شوند.

موهبتی با اعلام اینکه پرداخت بدهی‌های این سازمان به داروخانه‌های به روز شده است، ادامه داد: طی دو روز گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ارائه دهندگان خدمت پرداخت شد.

وی اظهار کرد: پرداخت بدهی به دانشگاه‌های علوم پزشکی به پنج الی ۶ ماه و به بخش خصوصی از ۱۲ ماه به پنج ماه کاهش یافته است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به ادامه روند مطالبات ارائه دهندگان خدمت گفت: یکی از چالش‌های جدی سازمان بیمه سلامت تامین منابع مالی است اما امسال تصمیم جدی گرفته شد تا پرداخت‌ها منظم شود.

این مسؤول با اعلام اینکه در حال پیگیری ۴ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اسناد خزانه هستیم، ادامه داد: نباید هیچ‌گونه خد‌شه‌ای در ارائه خدمت به مردم وارد نشود و باید با همراهی ارائه دهندگان خدمات از سلامت مردم صیانت کنیم.

موهبتی با اشاره به اینکه حذف دفترچه‌ها در بیمارستان‌های دولتی آغاز شده است، گفت: تاکنون در ۲۹۰ بیمارستان دولتی این طرح شروع شده است و به ۶۰۶ بیمارستان دولتی می‌رسد و نسخه‌نویسی الکترونیکی می‌شود.فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo