ایثار، از خودگذشتگی و در نظر گرفتن منافع عمومی و پرهیز از خودبینی و خودمحوری، لازمه تحقق این مهم است

image_pdfimage_print

کیا پرس:مهندس اسلامی، در این همایش با بیان این که شورا یک نماد موثر از دموکراسی و نظام مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، گفت: بلوغ سیاسی و دموکراسی در قدرت آفرینی، توان گفتگو و تفاهم است / باید مازندران را بصورت یک کلانشهر ببینیم و از وزارت راه و شهرسازی خواستیم یک طرح یکپارچه و ویژه برای مازندران تهیه کند. ‎

به گزارش روابط عمومی استانداری، محمد اسلامی، استاندار مازندران در همایش روز شوراها؛ پیشاپیش ضمن تبریک نیمه شعبان، میلاد مسعود حضرت مهدی ( عج الله تعالی فرجه الشریف )، با بیان این که شورا یک نماد موثر از دموکراسی و نظام مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، گفت: بلوغ سیاسی و دموکراسی در قدرت آفرینی، توان گفتگو و تفاهم است.

استاندار با بیان این که هر چقدر قدرت گفتگو و مفاهمه را در میان خود گسترش دهیم، کارآمدتر و موثرتر خواهیم بود، افزود: در شوراها به وحدت و یکپارچگی نیاز داریم. چند صدایی از شوراها آفت بزرگی است که به این سرمایه آسیب وارد می کند.

اسلامی با اشاره به این که باید قدرت و ظرفیت هماهنگی را در درون خود افزایش دهیم، ابراز داشت: ایثار، از خودگذشتگی و در نظر گرفتن منافع عمومی و پرهیز از خودبینی و خودمحوری، لازمه تحقق این مهم است.

استاندار با اشاره به این که تعیین تکلیف مدیریت یکپارچه شهری و ایجاد درآمد پایدار علیرغم این که در دولت های مختلف به درازا کشید، از سوی دکتر روحانی مورد تاکید قرار دارد و ایشان بر تعیین تکلیف این دو موضوع مهم و ارایه لایحه آن به مجلس تاکید دارند، اظهار نمود: تا زمانی که این لوایح به تصویب برسد و به قانون تبدیل شود در مازندران از همکارانم در استانداری خواستم ضمن مهندسی سیستم، یک نظام کارآمدی را بر رویه ها و رفتارها مدیریت در شهرها و روستاهای استان حاکم کنند تا وحدت رویه حاصل شود.

وی با اشاره به این که در مدیریت شهری باید نهاد سازی بکنیم، افزود: آفت هایی که که امروز با آن مواجه هستیم که برخی از آن ها معلول تصمیمات گذشته است هزینه هایی برای استان بوجود آورده که توان ما را فرسوده نموده است و لذا باید نظامی را برای نهاد سازی حاکم کنیم.

استاندار با بیان این که دپوی پسماند در مازندران طی چند دهه، خاک و آب استان را آلوده نموده است، عنوان کرد: متاسفانه بدلیل عدم توجه به سیستم ناوگان حمل و نقل و آلاینده های مختلف، بر اساس گزارش محیط زیست، هوای مازندران آلوده است.

وی بر ضرورت اتخاذ تدابیری برای حمل و نقل شهری مازندران و سرمایه گذاری برای نظام پیشرفته حمل و نقل تاکید کرد و یاد آور شد: برای کم کردن هزینه و دست یابی به راه حلی درست باید مازندران را بصورت یک کلانشهر ببینیم و از وزارت راه و شهرسازی خواستیم یک طرح یکپارچه و ویژه برای مازندران تهیه کند.

وی ساماندهی نیروی انسانی و قراردادهای کاری را از جمله مسایل مهم مدیریت شهری دانست و گفت: پرداخت ها، گردش ها و تامین های مالی باید بنحوی باشد که صورت بگیرد. شهرهای بزرگ با مدل تامین مالی سرمایه گذاری توسعه پیدا کرده است. جلب و جذب سرمایه گذار نیاز به مزیت های رقابتی دارد.

مقام عالی دولت در استان، با اشاره به این که سکونت و رفاه اجتماعی در جامعه شهری و روستایی ما نیازمند برنامه هایی است که متناسب با فرهنگ بومی هر منطقه در دستور کار قرار گیرد و اجرا شود، تصریح کرد: باید بر اساس یک برنامه راهبردی حرکت کنیم.

اسلامی با اشاره به این که احترام متقابل و درک متقابل لازمه توسعه و پیشرفت است، گفت: در میثاق نامه یی که با شهرداران امضا کرده ایم نکات ظریف مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته و انتظار داریم تا شهرداران در تعامل با شورا در عملیاتی کردن این میثاق مهم در توسعه شهری اهتمام کنند تا ان شاء الله از ساخت و سازهای بی رویه در شهرهای استان فاصله بگیریم و امکانات رفاهی در فضای شهری برای مردم بوجود بیاوریم.

استاندار با اشاره به این که بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در سال ۹۶ به شهرها و روستاهای استان تخصیص داده شد، تاکید کرد: این درآمد که در تلاشیم برای جمعیت شناور استان نیز تخصیص داده شود، باید صرف عمران، آبادانی و رفاه شهروندان و روستاییان شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo