به‌طور متوسط حدود ۱۲۰ پزشک مقیم در طول۲۴ ساعت مشغول فعالیت می باشند

image_pdfimage_print

 

کیا پرس:  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بازسازی، نوسازی و ایجاد هتلینگ در بیمارستان‌های استان مازندران با توجه به نیاز بیمارستان‌ها خبر داد.

 حامد روحانی‌زاده ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه طرح تحول سلامت از محوری‌ترین طرح‌های دولت به‌شمار می‌آید، گفت:  در این طرح خدمات ارزشمندی در حوزه درمان به مردم ارائه شده است .

وی نبود زیرساخت‌ها و امکانات کافی را  یکی از معضلات درمان کشور در حوزه سلامت برشمرد و افزود: کمبود امکانات و تجهیزات درمانی، کمبود نیروهای متخصص و کیفیت بیمارستان‌ها از جمله مواردی بود که مردم را در مراجعه به بیمارستان‌های دولتی و دریافت خدمات در این حوزه  با مشکل مواجه می‌کرد .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان داشت: دولت با اختصاص بودجه‌های لازم و ایجاد برنامه‌های اجرایی تا حدودی توانست کمبودها در بخش درمان را مرتفع سازد؛ هرچند تا نقطه مطلوب شاید فاصله داشته باشد .

وی با اشاره به اجرای بسته‌های مختلف طرح تحول سلامت، یادآور شد: نوسازی، بازسازی و ایجاد بخش‌های جدید در بیمارستان‌های استان مازندران تحت عنوان هتلینگ و با توجه به نیاز بیمارستان اجرا می‌شود .

روحانی‌زاده ایجاد کلینیک‌های ویژه و خدمات سرپایی را یکی از خدمات دولت در حوزه سلامت دانست و تصریح کرد: احداث ۱۴ کلینیک ویژه در  استان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار داشت که بخشی از این کلینیک‌ها به بهره‌برداری رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: تمام وقت کردن پزشکان در بیمارستان در طرح تحول سلامت مورد توجه قرار گرفت، به‌طوری که ممنوعیت کار  برای پزشکان متخصص ایجاد شد تا  ماندگاری پزشکان در سیستم دولتی بیشتر شود .

وی با بیان اینکه در مازندران به‌طور متوسط  حدود ۱۲۰ پزشک مقیم در طول۲۴ ساعت مشغول فعالیت هستند، گفت: پزشکان مقیم در رشته‌هایی همچون  داخلی، اطفال، زنان و قلب در بیمارستان‌ها حضور خواهند داشت و به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازند .

روحانی‌زاده تاکید کرد: اجرای طرح پزشکان مقیم در بالا بردن کیفیت خدمات در بیمارستان‌ها مفید بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران کمبود تخت‌های ویژه بیمارستانی را از جمله مشکلات حوزه درمان عنوان و خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر بالغ بر ۱۲۰تخت ویژه به آمار تخت‌های ویژه بیمارستانی استان افزوده شد است.

وی با بیان اینکه در این بین تخت‌های آی.سی.یو و پی.آی.سی برای اطفال و کودکان نیز درنظر گرفته شده است، افزود: افزایش تخت‌های ویژه بیمارستانی از اعزام بیماران به مناطق دیگر جلوگیری کرد .

روحانی‌زاده کمک تجهیزاتی به بیمارستان‌ها را از نکات مثبت طرح تحول سلامت دانست و  تصریح کرد: افتتاح دستگاه ام.آر.آی در بیمارستان امام (ره) بهشهر و افتتاح دستگاه سی.تی اسکن در رامسر از مواردی است که در حوزه تجهیزات بیمارستانی اجرایی شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo