میانگین زمان رسیدن نیروهای اورژانس بر بالین بیمار ۱۰ دقیقه است
پیمان صابریان در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز اورژانس تهران اظهارداشت: با شروع طرح تحول نظام سلامت فعالیت نیروهای اورژانس نسبت به گذشته افزایش یافت از طرفی ساختمان اورژانس در تهران نیز مستهلک شده و قابل اطمینان در مقابل بحران نبود بنابراین تلاش شد اقدامات موثری در این راستا صورت گیرد.
وی افزود: تعداد پایگاههای اورژانس در تهران کم بوده و نیاز است که این مسئله توسعه یابد. ساختمان امروز جدید نیز که در بزرگراه ستاری، خیابان خلیلآباد راهاندازی شد خرید زمین آن سال ۸۰ صورت گرفته بود که از سال ۹۲ با نگاه ویژه وزیر بهداشت ساخت آن در اولویت قرار گرفت.
رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه این ساختمان کاملاً اصولی ساخته شده و در مقابل بلایا و زلزله مقاوم است، گفت: دیسپچ اورژانس نیز در این مرکز با استانداردهای بینالمللی ساخته و تجهیز شده است.
صابریان با اشاره به افزودن ۲۰۰ موتورلانس به سیستم اورژانس تهران گفت: از طریق این موتورلانسها زمان رسیدن بر بالین بیمار از ۲۲ دقیقه به میانگین ۱۰ دقیقه رسیده است که این زمان استاندارد و مناسب محسوب میشود.
وی عنوان کرد: استفاده از این موتورلانسها ۵۰ درصد مصرف سوخت را در اورژانس کاهش داده و ۳۵ درصد استهلاک ماشینهای مرتبط با این سازمان را کم کرده است.
رئیس اورژانس تهران گفت: تهران دارای فعالترین امداد هوایی در میان سایر استانها بوده ولی با این وجود توسعه این مسئله امری ضروری است.
وی با اشاره به راهاندازی اپلیکیشن ۱۱۵ گفت: از طریق این سامانه موقعیت فردی که در بحران تماس گرفته پیدا میشود و میتوان سریعتر و دقیقتر در محل حادثه حضور یافت.
صابریان در مورد کد ۲۴۷ و ۷۲۴ در اورژانس گفت: کد ۲۴۷ برای بیماران قلبی اختصاص یافته و متخصصین قلب ۲۴ ساعته از طریق این کد آماده ارائه خدمت هستند. همچنین کد ۷۲۴ در ارتباط با سکته مغزی است تا از این طریق بتوان زمان طلایی کمک به بیماران سکته مغزی را کاهش داد.۱