ترویج فرهنگ خود مراقبتی در خانواده / افزایش ۱۱۰ تخت ویژه بیمارستانی در مازندران

image_pdfimage_print

کیاپرس – رسانه‌ها در ترویج حوزه فرهنگ خودمراقبتی که یک موضوع فرهنگی عام است تلاش کنند.
اگر تغییر سبک زندگی در این استان در دستور کار قرار نگیرد ، در آینده از لحاظ بیماری مشکلات زیادی گریبان مردم استان را می گیرد.

به گزارش کیاپرس، سید عباس موسوی ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری با خبرنگاران بیان کرد: در دولت یازدهم برنامه تحول سلامت بر روی برنامه های بهداشتی و درمانی تمرکز داشته ، که قدمهای موثری در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است.

وی افزود : طبق سیاست های وزارت بهداشت برنامه تحول سلامت تداوم می یابد و تمرکز در این دولت بر حوزه بهداشت و آموزش پزشکی خواهد بود.

ریس دانشگاه علوم پزشکی گفت: ۱۱۰ تخت ویژه در طول برنامه سلامت به بیمارستان های مازندران اضافه شد و نیاز ما به تخت های ویژه رو به افزایش است .

وی همچنین تعداد تخت های ویژه در استان مازندران را ۶۷۲تخت اعلام کرد و گفت : در مجموع ۲۸۲۰ تخت فعال
در استان وجود دارد که ۸۵۰ تخت بخش خصوصی و تامین اجتماعی هم مشارکت دارند.

موسوی بیان کرد: هتلینگ بیمارستان ها در دولت یازدهم
به اندازه اعتبارات مورد توجه قرار گرفت و۵۲ میلیارد تومان در بخش هتلینگ بیمارستانهای دولتی استان هزینه شده است. متاسفانه به دلیل نیاز به مراکز بیمارستانی، هتلینگ با حضور بیماران در بیمارستان ها صورت می گیرد و چاره ای جز این نیست.

ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد : اورژانس ها پیشانی خدمات بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی هستند و توسعه کمی و کیفی بخش های اورژانس از جمله برنامه ها به شمار می رود تا به استانداردسازی لازم برسیم.
وی تعداد تخت های اورژانس بیمارستانهای دولتی را ۲۷۰ تخت برشمرد.

موسوی اظهار کرد: ترویج زایمان طبیعی از دیگر برنامه های طرح تحول سلامت بوده است که یکی از مشکلات موجود در این طرح، نبود مکان ها و زیرساخت های ساختمان بوده است که بر این اساس اتاق های زایمانی مناسب یا بلوک های زایمانی طراحی شد که هشت بلوک با متراژ ۴۵۰۰ متر مورد بهره برداری قرار گرفت.

موسوی افزود: مردم باید همانگونه که در فعالیت‌های روزانه خود اعمال مدیریت می‌کنند در حوزه سلامت خود نیز خودمراقبتی داشته باشند و در برابر سلامتی خود و خانواده‌شان احساس مسئولیت کنند

ریس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، توجه به بیماریهای غیر واگیر را امری مهم دانست و گفت : متاسفانه مازندران رتبه اول چاقی، رتبه پنجم فشارخون بالا و رتبه هفتم دیابت را در کشور دارد و نیاز است رسانه‌ها در ترویج حوزه فرهنگ خودمراقبتی که یک موضوع فرهنگی عام است تلاش کنند.

موسوی افزود : اگر تغییر سبک زندگی در این استان در دستور کار قرار نگیرد ، در آینده از لحاظ بیماری مشکلات زیادی گریبان مردم استان را می گیرد.

موسوی درباره وضعیت مالی بیمارستان های استان افزود: در حال حاضر ۶۰۰ میلیارد تومان از بیمه ها طلب داریم و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان نیز بابت ملزومات پزشکی، داروها، پرسنلی و غیره بدهی داریم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo