کیا پرس::سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به تیرخوردگی ۲ محیطبان در بابل با تفنگ شکاری، گفت: هر ۲ مصدوم توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان انتقال یافتند.
مجتبی خالدی، در ارتباط با جزئیات دو مصدوم تیرخوردگی محیطبان در بابل اظهار داشت: ساعت ۲۱:۰۱ شب گذشته طی تماسی از بیمارستان هفده شهریور مرزیکلا با مرکز اورژانس ۱۱۵ بابل مبنی بر درخواست آمبولانس، نیروهای اورژانس به محل اعزام شدند.
وی افزود: دو محیطبان در حین انجام وظیفه در درازکلا اطراف شهرک صنعتی بخش بابلکنار از طرف شکارچی غیرمجاز با تفنگ شکاری دچار مصدومیت شدند که نیروهای اورژانس ۱۱۵ پس از دریافت این گزارش بلافاصله در محل حضور یافتند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: تکنسینهای پایگاه هلیدشت مصدومان را به بیمارستان مرزیکلا اعزام کردند که پس از آن برای ادامه درمان دو مصدوم به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال یافتند.
گفتنی است، یکی از محیطبانها از ناحیه قفسه سینه سمت چپ و یکی دیگر از ناحیه دو پا دچار آسیبدیدی شده است.