روزانه دو و نیم تن گوشت قرمز از مشهد به مازندران ارسال می شود

image_pdfimage_print

در غالب مجتمع توزیع زنجیره‌ای، روزانه دو و نیم تن گوشت قرمز از مشهد به مازندران ارسال می شود.
مدیرعامل مجتمع توزیع گوشت صادق خان در این ارتباط گفت: این میزان گوشت قرمز در غالب فروشگاه‌های زنجیره‌ای تحت همین عنوان در مازندران عرضه می شود.
محمد صادق نظام دوست با اشاره به اینکه بیش از ۱۲ شعبه در استان مازندران در حال فعالیت می باشند، افزود: قصد داریم این زنجیره تولیدی را تا استان گیلان گسترش دهیم.
مدیرعامل این مجتمع تولید گوشت در استان مازندران خاطرنشان کرد: همه اقدامات تولید و توزیع در سطح دامداری‌های که داریم انجام و به صورت عرضه مستقیم با نظارت‌های دامپزشکی و بهداشت در بازار مصرف با قیمت پایین‌تر از روند معمول عرضه می گردد.
نظام دوست در ادامه از برنامه ‌ریزی برای راه اندازی یک کشتارگاه در شهر آشخانه خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت تولیدی که در اختیار داریم می‌توانیم تا حدودی نسبت به تامین بازار مصرف در شمال کشور اقدام کنیم.
وی با اعلام اینکه با ایجاد مجمع تولید و عرضه گوشت تاکنون موفق به اشتغال ۱۵۰ نفر شدیم، افزود: در هر فروشگاهی که در استان مازندران راه اندازی می‌شود حدود ۱۰ نفر بکارگرفته می شوند.
وی از راه‌اندازی دیگر شعبات این مجتمع زنجیره‌ای توزیع گوشت در شهرهای نکا، بهشهر، ساری، قائمشهر، بابل، جویبار و تنکابن خبر داد و گفت: در حال حاضر روزانه ۲۰ تن گوشت در مرکز تولید می‌شود که آماده شدن بستر امکان افزایش میزان تولید تا دو برابر ظرفیت موجود امکان پذیر است.
این تولید کننده گوشت اضافه کرد: در منطقه خراسان زمینه پرورش دام وجود دارد به همین دلیل از این ظرفیت برای تامین بخشی از نیازمندی‌های کشور وجود دارد.
نظام دوست در پاسخ به این سوال که آیا نسبت به واردات گوشت از مرزهای شرقی کشور اقدام می‌شود، تاکید کرد: کیفت گوشت کشورهای همسایه خراسان مطلوب نیست به همین دلیل نسبت به واردات اقدام نمی‌شود و با توجه به اینکه ظرفیت برای تولید در این منطقه وجود دارد دلیلی برای واردات گوشت حداقل در این منطقه دیده نمی‌شود.
وی دلیل عرضه گوشت با قیمت پایین ‌تر نسبت به دیگر مراکز توزیع گوشت را عرضه مستقیم این محصول از تولید به مصرف عنوان کرد.
همچنین سعید فلاح متولی توزیع کننده گوشت قرمزدر شهرستان قائم شهر خاطر نشان کرد: با راه اندازی این مجتمع در استان مازندران، ۳۵ نفر به صورت مستقیم مشغول کار شدند.
وی یادآور شد: همکاری مناسبی در سطح استان مازندران برای راه‌اندازی این مجتمع وجود دارد و برنامه داریم که تعداد شعبات توزیع گوشت قرمز را در استان مازندران افزایش دهیم.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo