بانک‌هاچالش جدی واحدهای تولیدی هستند

image_pdfimage_print

کیاپرس – رئیس اتاق بازرگانی مازندران بانک‌ها را یکی از چالش‌های جدی واحدهای صنعتی و تولیدی برشمرد و بر کاهش نرخ سود تأکید کرد

عبدالله مهاجر، شامگاه شنبه، در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری با محوریت حفظ و توسعه اشتغال شهرستان آمل با بیان اینکه در این جلسات مدیران کل تصمیم‌گیر باید حضور داشته باشند، ادامه داد: امروزه باید به مشکلات صنعت توجه ویژه شود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه بانک‌ها یکی از چالش‌های جدی واحدهای صنعتی و تولیدی هستند، ادامه داد: مشکلات را دولت ایجاد کرد و بنگاه‌ها تمام دارایی خود را برای ایجاد اشتغال ارائه کردند و بعضی مدیران مباحثی را مطرح می کنند که ما باید در کنارشان مشکلات آنان را حل کنیم تا آنها بخواهند مشکلات ما را حل کنند.

مهاجر با بیان اینکه قانون اصل ۴۴، حدود ۱۰ سال پیش مصوب شد ولی تا به حال اجرایی نشده است، ادامه داد: سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد تومان در بسته رونق تولیدتسهیلات پرداخت شد اما داروی شفاء بخش نبود و آیا در سال جاری با ۳۰ هزار میلیارد تومان مشکل حل می‌شود؟

وی با اشاره به اینکه در هیچ کشوری با تورم ۸ درصد تسهیلات با نرخ سود ۱۸ درصد ارائه نمی‌شود، گفت: تولیدکننده پس از تولید، اجناس را انبار می‌کند اما هر سه ماه باید ارزش افزوده پرداخت کند در صورتی که اجناس در انبار موجود است.

مهاجر با تاکید بر اینکه تولیدکننده از حمایت‌های ویژه برخوردار نیست، ادامه داد: در بعضی مواقع تولیدکننده متضرر می‌شود و باید این مهم حمایت شود.

وی با بیان اینکه در استان مازاد تولید داریم، بر برطرف شدن مشکلات صادرات تأکید کرد و افزود: از مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم قوانینی که مصوب شد به اجرا در آید و دولت مکلف به اجرای قانون اصل ۴۴ شود.مهر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo