رشد ۸٫۵ درصدی مصرف برق در مازندران/ضرورت عزم جمعی در مصرف برق

image_pdfimage_print

کیاپرس – مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: بالاترین مصرف برق سال گذشته ۲۴ مرداد ماه به میزان یک‌هزار و ۷۴۴ مگاوات بوده در حالی‌ که امسال با توجه به وجود محدودیت در شبکه‌های بالادستی به یک‌هزار و ۸۹۲ مگاوات رسیده و ۸٫۵ درصد افزایش یافته که رشد معقولی نیست.

قاسم شهابی اظهار کرد: روزهای گرمی را پشت سر گذاشتیم و مصرف برق از بالاترین میزان مصرف عبور کرد.

وی با بیان اینکه روز چهارشنبه ۱۸ مرداد ماه مصرف برق به یک‌هزار و ۸۹۲ مگاوات رسید که مصرف برق رکورد زد، اضافه کرد: مصرف انرژی نیز رکورد بی‌سابقه‌ای داشت و به بیش از ۳۶ هزار و ۲۸۴ مگاوات ساعت رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اعلام اینکه مردم در زمان پیک بار از مصرف همزمان کولر و لوازم برقی پرمصرف خودداری کنند، افزود: مصرف همزمان کولر و لوازم برقی پرمصرف بار مضاعفی به شبکه برق مازندران تحمیل می‌کند چرا که در این صورت احتمال خاموشی به دنبال خواهد داشت.

این مسؤول ادامه داد: به‌دلیل وجود محدودیت در مناطق بالادست مدیریت در مصرف برق مستلزم عزم جمعی است در غیر این صورت آثار و عواقب ناگواری به دنبال دارد.

شهابی با اشاره به وجود یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک در مازندران، اظهار کرد: بالاترین مصرف برق سال گذشته ۲۴ مرداد ماه به میزان یک‌هزار و ۷۴۴ مگاوات بوده در حالی‌ که امسال با توجه به وجود محدودیت در شبکه‌های بالادستی به یک‌هزار و ۸۹۲ مگاوات رسیده و ۸٫۵ درصد افزایش یافته که رشد معقولی نیست، به این معنا که در صورت عدم وجود محدودیت به بیش از ۲ هزار مگاوات نیز می‌رسید.

وی یادآور شد: مصرف برق در زمستان حدود ۷۰۰ مگاوات است که در ایام تابستان بیشتر از دو برابر افزایش می‌یابد که این امر بار مضاعفی را به شبکه برق تحمیل می‌کند لازم است با توجه به تلاش‌ها و پیگیری‌ها همه مردم در این زمینه اهتمام کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: با توجه به اینکه زندگی امروز وابسته به برق است همه مردم برای رفاه و جلوگیری از خاموشی در مصرف برق صرفه‌جویی کنیم تا بتوانیم روزهای گرم تابستان را بدون خاموشی سپری کنیم.فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo