تردد اتوبوس و میدل باس در محور ساری – کیاسر – سمنان ممنوع شد

image_pdfimage_print

کیاپرس – مرکز مدیریت راههای مازندران اعلام کرد: تردد تمامی اتوبوس ها و میدل باس ها در محور ساری – کیاسر – سمنان ممنوع خواهد بود.

محسن هاشمی رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران اظهار داشت: تردد تمامی اتوبوسها و میدل باس ها به استثنای تعداد معدودی از دارندگان مجوز از اداره کل راهداری و حمل و نقل و گردشگری در محور ساری-کیاسر-سمنان و برعکس از این پس ممنوع خواهد بود.

وی افزود:بنا به تصمیم فرمانده پلیس راه استان و با هماهنگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران تردد تمامی اتوبوسها و میدل باس ها به استثنای تعداد معدودی از دارندگان مجوز از اداره کل راهداری و حمل و نقل و گردشگری در محور ساری-کیاسر-سمنان و برعکس از این پس ممنوع خواهد بود و پلیس راههای این محور در هر دو استان مازندران و سمنان از تردد وسایل نقلیه تریلی اتوبوس و میدل باس ممانعت به عمل خواهند آورد.

هاشمی، هدف از این تصمیم حفظ ایمنی تردد کاربران جاده و جلوگیری از حوادث و وقایع خطرساز است.مهر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo