سهل‌انگاری سرباز وظیفه سه هم‌خدمتی‌اش را به کام مرگ کشاند

image_pdfimage_print
سرباز وظیفه

کیاپرس:  عصر دیروز بر اثر سهل‌انگاری یک سرباز وظیفه در منطقه نظامی آبیک و تیراندازی ناگهانی، سه سرباز وظیفه فوت کرده و پنج نفر دیگر مجروح شدند.

عصر دیروز صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعلام کرد که بر اثر تیراندازی یک سرباز در منطقه نظامی آبیک سه نفر از سربازان ارتش فوت شده و شش نفر نیز مجروح شدند، اخبار منتشر شده در رسانه‌ها حکایت از این داشت که یکی از سربازان که با درخواست انتقالی او موافقت نشده بود، در منطقه نظامی آبیک نسبت به تیراندازی اقدام کرده و پس از کشتن و مجروح کردن هم خدمتی‌های خود اقدام به خودزنی کرده است.

اخبار منتشر شده پیرامون این حادثه توسط روابط عمومی ارشد نظامی منطقه قزوین تکذیب شده و این منبع خبری علت حادثه را سهل‌انگاری اعلام کرد و از رسانه‌ها خواست اخبار تکمیلی را از طریق این منبع دنبال کنند.

در اطلاعیه روابط عمومی ارشد نظامی منطقه قزوین که شب گذشته منتشر شده آمده است: عصر امروز بر اثر سهل‌انگاری یک سرباز وظیفه در منطقه نظامی آبیک و تیراندازی ناگهانی، متأسفانه سه نفر از سربازان وظیفه فوت کردند و پنج نفر دیگر مجروح شدند که تلاش برای بهبود حال مجروحان ادامه دارد.ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo